Pana acum am fost la Zagreb de trei ori. O singura data am ales ruta cu avionul. Mi-am dat seama ulterior ca este mult mai comod sa aleg varianta cu masina. Am facut 12 ore, am ales varianta lunga, prin Ungaria si drumul este foarte bun. Un bun prieten al meu organizeaza aici evenimente sportive pentru instructori. Presenteri din toata Europa vin aici si isi prezinta programele odata pe an. De data aceasta m-a insotita sora mea. Ea a ales antrenamentele functionale iar eu am decis sa ma specializez in cursuri destinate femeilor care se pregatesc sa devina mamici. Asta e oarecum legat si de perioada pentru care trec in acest moment. In plus multe din clientele mele din zona de persoal training apeleaza la ajutorul meu dupa ce sunt deja mamici si am observat cat de multe probleme intampina doar pentru cu nu au stiut cum si unde sa se antreneze cand au decis sa faca un copil.

La cursurile alese de mine instructoarele care au predat erau insarcinate. M-a uimit energia pozitiva, pasiunea si dorinta de a ne ajuta sa intelegem cat de importanta este aceasta perioada pentru fiecare femeie in parte. Asta imi doresc sa fac si eu pentru viitoarele mame din Romania. Pentru ca fiecare stadiu este diferit partea cea mai importanata pe care vreau sa o si public este aceea ca fiecare sarcina este una diferita si ca este important ca antrenamentele sa fie personalizate. Din momentul in care s-a decis ca este momentul sa aveti un copil totul se schimba: alimentatia, stilul de viata si antrenamentul. Toate schimbarile se vor observa de-a lungul dezvoltarii copilului vostru. Nu mai cautati scuze pentru voi pentru ca sunteti responsabile pentru ce o sa se intample cu viitorul vostru bebelus. Asadar, dupa cursurile si specializarile la care am fost am demarat, alaturi de doi medici,  programul Fit Mom in action: https://goo.gl/pjOCbl
A
ntrenamentele deja se desfasoara in Palatul Universul ( langa Cismigiu). Apeleaza la programul meu atat doamnele care isi doresc copii, cele care sunt deja insarcinate sau cele care au ramas cu multe kilograme dupa sarcina. Este incredibil cat de important este sa le fie acordat ajutorul de care au nevoie, antrenamentul care li se potriveste si dieta personalizata.
Pe parcursul dezvoltarii programului meu am sa va explic cat mai multe lucruri legate de tipuri de antrenamente si alimentatie corecta a tuturor fazelor Fit Mom in Action.

e-mail: diana@dianastirbu.ro

 

zagreb-diana-stirbu

conventia-zagreb

zagreb