Mai avem o singura zi pana la evenimentul kangoo din Pipera. Azi am dus o parte din premii la restaurantul Casa cu Tei, locatia unde o sa ne distram si antrenam  timp de doua ore sambata 2 martie.

Toate planurile au fost facute, premiile dezbatute, surprizele pregatite. O sa fie absolut superb! M-am implicat atat de mult incat presimt ca o sa am nevoie de doua zile de concediu dupa o saptamana in care am lucrat foarte mult.
Detaliile despre locatie- Casa cu tei din Pipera este situata foarte aproape de podul vechi din Pipera. Daca veniti din directia Aviatiei imediat cum coborati podul, prima cladire pe stanga are la parter magazinul Puma. Imedia dupa o sa vedeti hotelul Alexander. Locatia unde trebuie sa ajungeti e situata dupa hotelul Alexander. Au si o parcare privata asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca veniti cu masina.

Asa cum v-am anuntat si in posturile anterioare incercati s aveniti cu 30 de min mai devreme. Fiecare persoana trebuie sa-si primeasca ghetele rezervate si surprizele. Sunt patru cadouri pe care le primesc absolu toate participantele. Nu uitati va rog sa va luati si o pereche de adidasi. O sa aveti nevoie de ei la finalul clasei kangoo jumps. Trebuie sa ramaneti pana la sfarsit pentru ca celelalte premii le primiti printr-o extragere la tombola. Pe langa sponsorii prezentati anterior puteti castiga abonamente kangoo jumps in locatiile unde predau atat eu cat si sora mea, Luisa Stirbu. Tin astfel sa multumesc pentru sustinere urmatoarelor cluburi de fitness: X Treme Pride, Club T, Stay Fit Gym, Body Shape By Mihaela Murgu, GForce Fitness, Dall Club Exclusive.
Mai puteti castiga tratamente si pachete de infrumusetare din partea a doua saloane partenere foarte dragi mie, Vega Salon – Aviatiei si Beauty for You- Complex Onix Voluntari si trei castigatoare se vor bucura de pachetele de slabit din partea Slim Duo Forte.