Magazinul online www.colorcare.ro va invita sa descoperiti noile produse cosmetice romanesti ale brand-ului Techir. Am aflat ca apa salina si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol sunt ingredientele active unice folosite in compozitia produselor dermato-cosmetice TECHIR. Aceste resurse au fost studiate din punct de vedere fizico-chimic, dermatologic si microbiologic de-a lungul timpului pentru a li se observa in amanunt proprietatile si beneficiile pentru piele si alte diferite afectiuni:

  • boli reumatismale degenerative
  • boli reumatismale inflamatorii
  • boli reumatismale diartritice
  • boli ale sistemului nervos periferic si central
  • boli de piele
  • boli ale aparatului respirator

Categoria din cadrul magazinului cuprinde uleiuri, sapunuri, creme hidratante, de maini de picioare de fata, etc. Eu m-am inteles foarte bine cu crema antireumatica. Este excelenta pentru crampe musculare.
Am folosit si crema de la Techir. Este o emulsie de culoare alb-crem, cu un pH neutru, pe baza de apa salina mineralizanta, substante emoliente vegetale si vitamine indicata pentru tratamentul de hidratare si protejare al tenului.

Formula exclusiva este imbogatita cu apa salina din lacul TECHIRGHIOL, remineralizant natural si echilibrant, ce actioneaza impreuna cu proprietatile nutritive conferite de ingredientele active si dermoreparatoare continute: Ulei de ArganUlei de RicinCeara de Albine,Vitamina E,  D-panthenol si A-lantoina.

techir

Restul produselor va las sa le descoperiti si voi.

#techir #colorcarero