sport-pentru-viataStiti bine ca tot ceea ce fac, fac din pasiune pentru sport, pentru miscare. Si imi place sa-i vad pe oamenii din jurul meu fericiți, dornici de a-si exterioriza energia, de a imbratisa sanatatea prin cea mai simpla si accesibila forma a ei: sportul, miscarea. Acelasi enuziasm l-am observat la echipa Sport pentru Viață. I-am cunoscut de curand,  odata cu invitația de a-i vizita la standul ONG Fest 2014. Vreau sa-i cunoasteti si voi.
Sport pentru Viata e o asociatie care a pornit din dorinta unei campioane multiple, Gabriela Szabo, de a transmite oamenilor spiritul sau de luptătoare si cunostintele pe care le-a acumulat pe parcursul unui deceniu de practicare a sportului de performanta la cel mai inalt nivel. Si-au propus inca de la inceput sa ii faca atat pe copii, pe adolescenti cat si pe adulti sa imbratiseze sportul pentru a crea o cultura sportiva de masa. Fac asta de mai bine de 7 ani prin nenumărate evenimente si proiecte legate de sport, promovand propriile valori: educatie, informare, efort, respect, dinamism si integritate.
Ii puteți cunoste mai bine sambata si duminica (10 si 11 mai), la ONG Fest, in parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Va puteti exersa priceperea la diferite sporturi, alaturi de ei, la standul Sport pentru Viata (numărul 141).
Va invit sa urmariti un filmulet in care voluntarii Sport pentru Viata povestesc de ce au ales sa se alăture echipei, ce le-a placut cel mai mult si care a fost momentul lor preferat la evenimentele SPV: https://www.youtube.com/watch?v=Aho-B6yTynY

Sport Pentru Viata va așteapta cu bratele deschise in echipa lor de voluntari.

Ne vedem acolo!