Sa-mi usuc parul mi se pare cel mai plictisitor lucru posibil. Nu spun ca e usor sa-l spal, dar de multe ori ma ajuta produsele profesionale. De fapt, cred ca cel mai greu imi este sa-l descurc. Mi se formeaza tot timpul noduri incredibil de greu de descurcat. Probabil asa se intampla tuturor celor care au par cu volum.

Daca folosesc difuzorul pe o viteza prea mare buclele nu se arajeaza deloc, parul nu straluceste si a doua zi trebuie din nou sa-l spal.
In aceste conditii am invatat sa-mi citesc revistele online cat timp ma usuc. Am dezvoltat ceva tehnici prin care folosesc o singura mana sa manevrez uscatorul. Stiu ca pare ciudat, dar daca aveti rabdare sa va uscati parul cu viteza mica buclele arata foarte bine.
In aceste conditii am cautat un produs care sa ma ajute si am descoperit  un ser hidratant pentru uscare rapida , de la Indola . Acesta reduce timpul alocat uscarii parului cu pana la 30 % si pe deasupra este si un tratament cu efecte miraculoase. Combate efectul de electrizare a parului si va protejeaza parul de razele soarelui.
Indola reprezinata o gama profesionala si exclusiva de produse, recomandata utilizarii de catre stilistii independenti, profesionisti. Gama Indola face parte din grupul german Henkel si reprezinta puterea inovatiei, a calitatii si a inaltelor standarde ce compun cheia succesului.
L-am testat si eu si timpul acordat uscarii parului s-a redus considerabil. Nu afecteaza forma finala a buclelor. Acum, ca e vara uneori nici nu mai folosesc difuzorul. Se aplica foarte usor, pe parul umed si nu se mai clateste. Incercati sa nu exagerati si sa puneti mult produs. Si o cantitate mica isi face efectul.

 

semnatura-dianastirbu

IMG_4199