Dupa o perioada aglomerata mi-am propus sa revin cu antrenamentele kangoo jumps in Scoala nr. 12 Herastrau (Aviatiei) din luna Decembrie. Pentru ca aceasta locatie este speciala pentru mine si cu drag astept momentul de ceva vreme m-am gandit sa facem un eveniment cu aceasta ocazie. Asadar va astept luni 1 decembrie la ora 20.30 la un antrenament diferit. As vrea sa ne imbracam in haine traditionale si sa sarbatorim impreuna ziua nationala. Eu o sa-mi fac codite impletite si o sa port ia care am primit-o anul trecut de la bunica mea. Persoanele care se inscriu la eveniment vor beneficia si de reduceri la abonamente si de oferte speciale. Detaliile le primiti pe mail la inscriere. Participarea la eveniment costa 25 de lei, echivalentul unei sedinte. Daca sunteti abonate puteti sa folositi sedintele. Impreuna cu fetele langa care gatesc in fiecare miercuri va pregatim prajiturici slabe in calorii facute in casa si puteti castiga si borcane de Dulceata de la Mama.
Scoala nr. 12 Herastrau se afla in cartierul Aviatiei, pe strada Borsa nr. 27, Sector 1, Bucuresti. Incepand cu luna decembrie ma gasiti aici de patru ori pe saptamana: luni ora 20.30, marti ora 18.00, miercuri si vineri ora 20.30.
Abonamentele kangoo jumps din aceasta locatie sunt urmatoarele: cel de 8 sedinte 150 de lei si cel de 12 sedinte 200 de lei. O sedinta costa 30 de lei. Programul complet il gasiti aici:

https://dianastirbu.ro/programul-meu-kangoo-jumps/
Ne vedem la antrenamente!

#kangoojumpsaviatiei

diana-stirbu-aviatiei

 

kangoo-jumps

diana-kangoo-jumps