Va provoc sa slabiti sub monitorizarea mea. Am nevoie de trei persoane dispuse sa-si transforme radical corpul, sa invete sa se alimenteze corect, sa se indragosteasca de sport. 

Regulile sunt destul de complicate asa ca vreau sa cititi cu atentie urmatoarele randuri si numai daca puteti sa le respectati in totalitate atunci astept mesajele voastre:

– va inscrieti pe mail cu doua fotografii recente ( fata si lateral) si cu datele voastre de contact, inclusiv telefon. Trebuie sa stiu cate kilograme aveti si de ce ati ajuns sa aveti probleme cu greutatea. Este foarte important sa-mi spuneti daca aveti afectiuni sau suferiti de o boala. Se pot inscrie numai persoanele cu domiciliu in Bucuresti.
– daca va numarati printre castigatori va trebui sa va alegeti una din locatiile in care predau eu: Stay Fit Tei, Stay Fit Titulescu sau sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau. Detalii despre locatii si program gasiti aici: https://dianastirbu.ro/programul-meu-kangoo-jumps/. Cele trei concurente vor fi repartizate diferit, fiecare in locatia ei. Singurul cost care implica acest program este achizitionarea unui abonament de 12 sedinte kangoo jumps in fiecare luna, pe tot parcursul lui, adica aproximativ 3 luni.
-la finalul concursului una din cele trei participante o sa fie desemnata castigatoare, pe baza rezultatelor: transformarea cea mai evidenta.
Or sa va convinga premiile sa luptati cat mai mult cu kilogramele in plus: echipamente sportive (bustiera si pantaloni), discount la ghetele kangoo jumps de 10%, un week-end in tabara de slabit de la Olanesti pe care o organizez in septembrie ( https://dianastirbu.ro/noutati/tabara-de-slabit-la-olanesti/), produse cosmetice de la http://haircare.ro si suplimente de la www.plafar.ro
– in afara celor trei antrenamente obligatorii de kangoo jumps la care norocoasele trebuie sa participe negresit, vor beneficia si de o sedinta de personal treining pe saptamana.
– vi se va intocmi o lista personalizata si monitorizarea se va face cu un cantar special de la Tanita. Programul implica si dieta personalizata.
M-am gandit ca la sfarsitul programului sa va prezint si povestea mea si sa public fotografiile din liceu, perioada care m-a marcat si m-a determinat sa duc o adevarata lupta cu kilogramele.
Va puteti inscrie de azi. As vrea sa imi spuneti motivul pentru care va doriti sa participati intr-un comentariu aici in articol, iar celelalte cerinte ( fotografii, date persoanle si o mica relatare a povestii voastre) pe mail la kangoo@dianastirbu.ro. Eu voi alege cele trei finaliste.  Vineri 3 iulie voi face anuntul. Incepem antrenamentele de luni 6 iulie si se termina pe data de 6 octombrie. Merge in tabara de slabit concurenta care slabeste cel mai mult pana pe 30 august. Restul datelor le primiti pe mail.
#provocarelaslabit #kangoobydiana

 

va-provoc-sa-slabiti