Reducem abonamentele de 8 sedinte  kangoo jumps din Scoala nr.31 ( Lacul Tei)!  In perioada 20 august – 1 septembrie reducerea la abonamente este de 50 de lei. In acest caz costul abonamentului de 8 sedinte este de 100 de lei. Numarul de abonamente incluse in aceasta promotie este limitat. Ca sa puteti beneficia de oferta va puteti inscrie pe mail la stirbu_luisa@yahoo.com.  Intervalul orar al claselor kangoo jumps in Scoala nr. 31 ( B-dul Lacul Tei , Nr. 116, Sector 2) este martea si joia de la 20.30.
Persoanele inscrise la promotie intra automat intr-un concurs unde pot castiga un abonament gratuit de 8 sedinte kangoo jumps. Dupa inscriere fiecare persoana este cantarita. Este desemnata castigatoare persoana care slabeste cel mai mult incepanad de azi pana la data de 1 octombrie.

Kangoo Jumps este cea mai eficient antrenament, intarind intregul corp, muschii, ameliorand totodata densitatea oaselor. Sariturile repetate elimina stresul, imbunatatesc  sistemul imunitar, inverseaza simptomele imbatranirii.
Kangoo Jumps reduce nivelul grasimii corporale, gambele, coapsele, abdomenul, bratele si sodurile devin mai ferme.
Saritul pe ghete stimuleaza metabolismul si arde eficient caloriile.

Mult succes!

#kangoojumps

luisa