Am inceput noul meu proiect de slabit. Azi prezint concurentele- #provocarelaslabit. Ca sa stiti de acum, de trei ori pe an voi repeta conceptul, de fiecare data cu alti concurenti.
Cea mai mare provocare intr-un proces de slabit o reprezinta motivatia. Cred ca intr-un mediu prietenos, cu cele mai potrivite antrenamente si cu alimentatie sanatoasa lucrurile sunt diferite si dorinta de a reusi este mult mai puternica. Slabim impreuna timp de 3 luni: trei antrenamente pe saptamana, alimentatie sanatoasa, monitorizare, socializare.
Odata inscrise concurentele isi asuma prezenta la antrenamente. Daca nu se respecta conditiile se poate ajunge la eliminarea din concurs.

provocare-la-slabit
Va invitam pe toti sa ne urmariti pe facebook: https://www.facebook.com/events/871546322918695/ . Aici vom posta zilnic informatii, filmulete, sfaturi, cu alte cuvinte evolutia proiectului #provocarelaslabit
Concurentele nu au voie sa lipseasca de la antrenamente. Prezenta obligatorie este de 3 sedinte la antrenamentele mele pe saptamana. Daca intervine ceva in programul lor isi fac singure antrenamentele acasa si trimit filmarea cu exercitiile. Vom folosi si o aplicatie comuna de monitorizare, Runtastic.
Pe blog voi posta saptamanal informatii picante. Pentru ca acest proiect se desfasoara in trei locatii diferite sper ca fetele care se antreneaza cu mine sa le sustina si sa le incurajeze. Puteti sa le scrieti mesaje, sa le oferiti sfaturile voastre, sa puneti intrebari, sa va alegeti o favorita.

Am ales 5 concurente. De ce? Am primit foarte multe inscrieri si am decis sa suplimentez inca doua locuri.
Incep cu fetele din Scoala nr. 12 Herastrau: aici sunt trei concurente. Le voi prezenta pe rand, ulterior, in saptamana ce urmeaza. Trebuie sa le cunoasteti povestea :).
provocare-la-slabit-scoala12

 

La Stay Fit Titulescu am ales-o pe Diana.

provocare-la-slabit-titulescu

 

Iar la Stay Fit Tei concurenta proiectului #provocarelaslabit este Ileana:

provocare-la-slabit-tei

 

Le urez succes! Eu maine ma vad cu ele. O sa le intocmesc fisele, facem masuratorile, intocmim meniurile. Asteptam incurajari!