Cupa 1-2014

Experienta mea ca „profesor de sport” la doua licee din Bucuresti a fost una atat de frumoasa incat cu drag am hotarat sa va povestesc in amanunt.
Sunt obisnuita cu grupuri mari de oameni de la evenimentele sportive pe care le sustin insa copii au fost minunati. Au dansat cu mine si au cantat in cor cand mi-au descoperit mixurile antrenante. M-au coplesit cu pasiunea de care au dat dovada. Desi am crezut ca baietii nu vor reactiona la indemnul meu de a participa la clase, m-am inselat. Grupa a fost mixta si s-au descurcat de minune.
O astfel de initiativa cred ca poate sa stimuleze adolescentii sa vada ora de sport si din alta perspectiva. Ii poate ajuta sa inteleaga cat de important este sa-ti faca placere sa faci sport.
In 2013, Cupa 1 si-a dovedit popularitatea prin intermediul a peste 2000 de participanti, reprezentnd 48 de scoli si licee din Sectorul 1. Cei 350 de campioni premiati au confirmat entuziasmul si inclinatiile deosebite ale elevilor, motiv temeinic pentru desfasurarea acestui eveniment ce sprijina performanta sportiva si formarea de noi talente.Ecourile succesului de anul trecut i-au mobilizat pe participanții de anul acesta. Astfel, peste 40 de scoli și licee din Sectorul 1 s-au inscris in competitie. Detalii gasiti si pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1. Editia 2014 a avut  loc in perioada 6 mai – 13 iunie. Cei prezenti au savurat diverse momente artistice sustinute de elevii talentati din scolile participante.

cupa-1-diana-stirbu

Detalii despre worksop-ul meu gasiti aici: http://cupa1.ro/workshop-diana-stirbu/

Astept invitatii si pe viitor!