De curand a avut loc lansarea oficiala a produselor dermocosmetice NeoStrata in farmaciile Help Net. Proiectul de lansare a fost unul interesant despre care puteti gasi mai multe detalii cautand pe internet #TiereteFaraBatranete,  #&#8206 si ThePeelChallengeByNeoStrata‬
Eu m-am numarat printre norocoasele care au primit un tratament personalizat de ingrijire a tenului. Mi-au fost recomandate cateva produse si le-am folosit timp de doua saptamani. Daca va numarati printre persoanele care au un ten obosit, stresat, deshidratat va recomand si voua cateva solutii.  Ritualul de ingrijire l-am repetat atat seara cat si dimineata. Ca sa fiu mai explicita am mers la salon unde tenul meu a fost curatat de toate impuritatile. Medicul care s-a ocupat de mine se numeste Radu si il vedeti in una din fotografiile de mai jos. Tot el mi-a facut si recomandarile. Dupa, o perioada, am folosit produsele de mai jos ca sa completez tratamentul. Sa fiu sincera, dupa ce le-am terminat am mers si mi-am cumparat in continuare altele. Gasesc destul de greu cosmetice care sa-mi ajute tenul. Marea mea problema este ca de la efortul constant de la antrenamente pielea pare tot timpul obosita si deshidratata.

neostrata-help-net

neostrata-radu
Cu serul bionic NeoStrata Bionic Serum care are o actiune usoara, am tratat zonele stresate din jurul ochilor, buzelor, fruntea si pometii. Mi-a lasat pielea mai sanatoasa, mai fina si mai luminoasa.

neostrata-romania

Produsul minune care nu trebuie sa lipseasca din dulapul de cosmetice este NeoStrata Spot Treatment Gel. Aplicat de pana la trei ori pe zi pe zonele cu probleme (fata, gat, piept, spate etc.), gelul desfunda porii.

tratament-gel-neostrata

Inca un produs pe care l-am folosit si de care m-am indragostit a fost NeoStrata Skin Active Exfoliating Wash. E o spuma unica dedicata curatarii care stimuleaza reinnoirea celulara si elimina absolut toate impuritatile de pe chip, fara sa usuce pielea. Potrivita tuturor tipurilor de ten.
Toate produsele le gasiti in farmaciile Help Net. Pagina oficiala de facebook unde puteti gasi detalii este aceasta: https://www.facebook.com/pages/NeoStrata-Romania/1564636463782931?sk=timeline

#TinereteFaraBatranete #&#8206  #ThePeelChallengeByNeoStrata&#8236