Am descoperit produsele Alfaparf de curand. Imi cautam o spuma de par si dupa cateva minunte petrecute pe http://haircare.ro decizia a fost luata: Discipline Frizz Control Curly Mousse – Spuma pentru bucle.
Mi-a crescut destul de mult parul si de la o spalare la alta „imblanzirea” buclelor devine o adevarata povara. Caut produse care sa ma ajute sa-mi pastrez vitalitatea parului cateva zile. Avand in vedere ca minim doua ore pe zi am antrenamente, misiunea e destul de dificila.
Miercuri seara ma intalnesc cu prietenele mele si organizam o seara destinata ingrijirii parului. Pana la dezvaluirea tuturor secretelor pentru toate tipurile de par ( suntem 6 fete) m-am gandit sa ajut persoanele cu bucle care-mi citesc blogul.
Spuma pentru bucle de pe haircare.ro nu este deloc scumpa. Daca vizitati site-ul o sa observati ca este la promotie. Este usoara si amplifica elasticitatea si miscarea buclelor. Are efect anti-static si protejeaza parul de caldura fara a-l ingreuna. Confera buclelor hidratare si elasticitate. Contine unt de migdale.
Se distribuie uniform pe parul umed si se ususca. Eu o folosesc si dupa antrenament daca nu ma mai descurc cu forma parului. Nu se clateste dupa utilizare. In afara spumei de par puteti alege orice alt produs din aceasta gama, cu proprietatea frizz control.

Va doresc o saptamana frumoasa si mult spor la cumparaturi. Revin pe blog in curand!

#alfaparf

produsele-alfaparf

 

diana-stirbu-blog

 

slider-20

fashion-fit