Am aflat ca scalpul meu este iritat. Dupa vizita la medicul dermatolog mi s-a recomandat un tratament prin care mi s-a recomandat sa folosesc o perioada un sampon special, care se numeste Mediket.
Practic trebuia sa-mi spal radacina cu acest sampon, iar pentru restul parului orice alt tip de sampon fara parabeni si sulfati.
In acesta perioada am folosit doua sampoane. Primul este samponul cu keratina de la Kashmir si cel de-al doilea este samponul din gama Wella Elements.
La cel din urma am si ramas dupa ce tratamentul s-a terminat. Am o luna de cand il folosesc si in aceasta perioada nu au mai aparut iritatiile.
O sa vi le prezint pe rand.
Primul sampon este pe baza de keratina. Eu mult timp am crezut ca tot ce contine keratina se adreseaza parului drept.
Nu este asa, keratina este de fapt un tratament si produsele ce au ca baza acest ingredient, se pot folosi pentru toate tipurile de par. Binenteles, ca exista si game specifice, dar nu o sa intru indetalii.
Keratina este un amestec de aminoacizi care patrund adanc in firul de par pentru a-l repara, intari si regenera.
Am aflat ca producatorul Kashmir Hair System a conceput formule unice bazate pe keratina, create special pentru a repara parul uscat, degradat sau vopsit. Cum parul meu este ondulat, am vrut tare mult sa testez produsul.
Miroase foarte bine si hidrateaza in profunzime parul uscat.

kashmir

Cautand un produs fara parabeni mi s-a recomandat samponul Wella Elements. Este gama organica de la Wella. Samponul contine extract natural de arbore ce calmeaza scalpul si protejeaza keratina din par, prin formarea unui scut protector.
In acest moment este samponul meu preferat. Are o textura invizibila si o aroma delicata care persista foarte mult.
Merita sa folositi produse profesionale pentru par. O sa simtiti si vedeti foarte repede diferenta.
Mult timp am crezut ca acestea se gasesc doar in saloane, si m-am inselat. In acest moment exista magazine online in care le gasiti usor si la preturi mult mai bune.