Infiintata acum trei ani, The Wedding Company , este o agentie specializata in organizare de evenimente,  nunti, botezuri, dandu-le acestora o nota personala si speciala, in functie de personalitatea fiecarui client.
Pe Mihaela, doamna care administreaza agentia, am cunoscut-o la Plenet Swim and Gym. Le-am povestit fetelor la clasa de kangoo despre evenimentul meu si s-a hotarat sa ofere cate un martisor floral tuturor participantelor la ” Jumping in man’s clothes”.

Multumim frumos si abia asteptam sa le purtam!

Agentia ofera servicii personalizate, doar la comanda, florile ocupand un loc central. Florile prin culoare, delicatete si frumusete, schimba cu desavarsire orice spatiu, transformand-ul, facand ca visele dumneavoastra sa devina realitate.
La The Wedding Company clientii sunt ascultati, pentru a intelege  exact ceea ce isi doresc si ceea ce vor sa transmita. TWC ofera produse si servicii de inalta calitate, cu bugete pentru toate categoriile scopul fiind acela de a avea grija ca evenimentul tau sa semene cu ce ti-ai imaginat!

Daca va aflati in momentul in care cautati event plannerul care vi se potriveste sau doar doriti sa oferiti un cadou floral deosebit, va recomand sa accesati http://www.theweddingcompany.ro  sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/pages/The-Wedding-Company/147311078638807 .