Week-end-ul trecut am fost la Suceava. Laura Antoniac, instructor international kangoo jumps a organizat in mall-ul din oras un eveniment impreuna cu Kinga. Am plecat din Bucuresti sambata 10 noiembrie cu sora mea si o prietena si am fost insotite de Kiliment Koychev. Kliment este  presenter international si preda dans in mai multe tari din Europa. A venit in Romania sa o sustina pe Kinga in evenimentele kangoo jumps unde isi si prezinta programele. L-am luat de la aeroport si am plecat spre nord.
A fost un drum foarte obositor si am dormit in judetul Bistrita Nasaud la casa de vacanta a unui alt coleg, Lucian , instructor international kangoo jumps la Bistrita. Ne-am bucurat atat de zona cat si de primire si clar o sa mai merg la munte, curand sper!
La eveniment  au participat peste 80 de persoane si prezentarea a fost foarte frumoasa.
O sa pun pe blog poze in curand, dupa ce le primesc si eu. In ultimul timp am tot fost in partea de nord a tarii si incepe sa-mi placa. Mancarea este senzationala si toata lumea face kangoo jumps :).
Abia astept urmatoarea plecare. In tara nu stiu care va fi, insa plec la Zagreb pe 7 decembrie la o conventie de fitness. O sa vin cu foarte multe lucruri noi si fotografii.

 

Jumps & Smile!