Inclocuirea arcului la ghetele kangoo jumps nu este un proces atat de dificil cum pare. Posesoarele ghetelor kangoo jumps trebuie sa stie ca dupa 60 de ore de folosinta arcurile trebuiesc inlocuite. O pereche de arcuri costa 100 lei si le puteti comnanda de pe shop: https://dianastirbu.ro/shop/categorie-produs/produse-kangoo-jumps/accesorii-si-componente-kangoo-jumps/. Pentru clientele mele este destul de simplu sa le schimbe,  pentru ca venind la ore le ajut eu sa faca acest lucru, dar avand in vedere ca acest sport s-a extins si am comenzi foarte multe, m-am gandit sa va ajut cu cateva indicatii, astfel incat sa reusiti si fara ajutorul meu.

Am ales sa filmez intreaga procedura, iar procesul de inlocuire nu dureaza mai mult de 1 minut. Va recomand sa apelati la ajutorul unui barbat.

Atat shell-ul cat si arcul au inscriptionat la capete cate un triunghi si un cerc. La asamblare trebuie sa fiti atente ca semnele sa coincida (cerc cu cerc si triunghi cu triunghi).  In rest toate detaliile le gasiti in filmulet.

arc-kangoo

.