Magazinul meu preferat de produse profesionale pentru par se pregateste un week-end de reduceti substantiale. Aveti la dispozitie trei zile sa faceti cumparaturi- 27-29 noiembrie. Pe haircare.ro Black Friday devine Pink Friday.
Azi am pregatit vestea si m-am grabit sa comunic vestea repede. Ce branduri de cosmetice pentru par gasiti la reducere? Se pare ca reducerile vor include game precum: Londa Professional, Alfaparf, Nashi Argan, L’Oreal, Tigi. Samponul meu preferat o sa fie la reducere asa ca ma pregatesc sa cumpar mai multe bucati.
Conceptul Pink Friday se afla la cea de-a doua editie si anul acesta s-a dezvoltat cuprinzand doua magazibe online: haircare.ro si colorcare.ro

Toate detaliile le puteti afla usor si pe paginile de facebook ale magazinelor online: www.facebook.com/haircareoficial si www.facebook.com/colorcare.ro
C
e mai trebuie sa retineti este ca se ofera si puncte de fidelitate pe care ulterior le transformati in discount pentru achizitionarea de produse noi, iar transportul este gratuit pe perioada campaniei pentru toate comenzile de peste 50 Lei.

#pinkfriday #haircarero #colorcare.ro

haircare_pink-friday

colorcare-pink-friday

 

art-575_shampoo-capelli-grassi-6