Am cunoscut-o pe Mihaela acum cateva luni la una din clasele mele kangoo jumps si m-am atasat de ea din prima clipa.  In momentul in care mi-am deschis clubul kangoo jumps mi-a propus sa decoreze sala cu accesoriile pe care le face.
Are un magazin online care se numeste Glomishop ale carui detalii le gasiti pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Glomishop  cu articole hand made cu totul speciale.
Dupa ce a vizitat sala, cunoscadu-mi foarte bine personalitatea singura a decis asupra elementelor de decor. Si …rezultatul a fost unul minunat.
Peretele receptiei are acum un ceas  personalizat cu fotografii din deverse sediuni foto. Este atat de frumos incat toate clientele mele isi fac fotografii langa el. Toate actele necesare unei sali de fitness sun inramate cu totul special si cadrul este perfect. Asadar,  daca aveti nevoie de idei si sfaturi legate de decoratii va recomand cu placere serviciile Glomishop. Eu suna sunt foarte incantata de toate serviciile lor. Proiectul urmator este sa-mi decorez casa tot cu astfel de elemente.

Jumps & Smiles!