Asa cum v-am obisnuit cand vorbesc despre academia doamnei Ruxandra Ion si in special despre cursul de prezentator tv va prezint o melodie . Astazi e randul trupei Taxi: https://www.youtube.com/watch?v=7tJe8Oiiz4I&feature=youtu.be


Am avut ultimul curs si in curand trec la nivelul urmator, modul doi prezentator tv. Tv & Film Academy by Ruxandra Ion vine cu o promotie unica, de 25%, pentru toate cursurile academiei.
In luna mai a acestui an debuteaza o noua serie de cursuri la TV & Film Academy. Deschisa in luna februarie a acestui an, academia de talente a Ruxandrei Ion s-a bucurat de un numar foarte mare de cursanti, veniti sa invete de la profesionisti de top despre actorie, Tv hosting, productie, regie si scenaristics. .
Mai sunt câteva locuri disponibile la Actorie (8-14 ani; 14-18 ani și 18 ani +) de aceea, cei care se inscriu pana pe 9 mai beneficiaza de o reducere de 25% la taxa de scolarizare!

Astfel, cei care se inscriu până pe 9 mai, completand formularul existent pe www.academytv.ro sau vin la sediul academiei din Caderea Bastiliei 41, beneficiază de o reducere de 25% pentru cursurile de Actorie, Prezentator și de o facilitate de plată a taxei în 3 rate! Cursurile se desfășoară de doua ori pe saptămana, fiecare curs având o durata de două ore, un modul desfasurandu-se pe o perioada de 2 luni.

Teo Trandafir, cel mai apreciat si longeviv prezentator TV de sex feminin din România, cu o bogata experienta in profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la Tv & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator tv.

Academia ofera si cursuri de Regie, Producție și Scenaristică de Tv și Film, bazandu-se pe o echipa de profesori de top, profesioniști recunoscuti și apreciati atat în tara, cat si in strainatate: Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea si Radu Grigore.