Cu ocazia Zilei Indragostitilor, Haircare.ro si Colorcare.ro ne reamintesc de iubirea pentru podoaba capilara. In acest sens au lansat o campanie de reduceri in perioada 8-12 februarie care se numeste „Indragosteste-te de parul tau”
Ziua Indragostilor nu este doar despre iubirea de cuplu, implinita sau neimplinita. Nu este doar pentru ati aminti ca iubesti persoana de langa tine, ci si pentru ati aminti ca te iubesti pe tine si toate lucrurile care iti fac ziua mai buna.
Imi place foarte tare ideea de a evidenta pasiunea pentru parul meu si am raspuns invitatiei lor de a povesti cand m-am indragostit de el. Cred ca sunt o norocoasa si am avut un par frumos si foarte lung de cand eram mica. M-am indragostit cu adevarat de el cand am descoperit niste produse care m-au ajutat sa-l coafez asa cum visam. Imi amitesc si acum de chinul pieptanatului cand eram mica. Imi tineam implitit in doua codite parul 6 zile pe saptamana si in fiecare Duminica ma spala mama. Il prindeam in codite sa nu se mai incurce.
M-am indragostit de parul meu cand am reusit sa am culoarea dorita fara sa-l deteriorez. Multi ani am fost bruneta si a durat ceva timp sa-l readuc la o culoare mai deschisa.
Ador cand am parul coafat si imi place la nebunie sa merg la coafor de fiecare data cand il spal. Nici nu am nevoie de machiaj daca parul mi se aseaza asa cum vreau.
Cel mai mult imi place cand impreuna cu prietenele mele inventam zile de ingrijire si stam impreuna toata ziua si inventam masti de hidratare pentru par. Inca ma spal cu iarba mare si cu frunze de nuc. Cred ca orice persoana cu parul lung stie despre ce vorbesc.
Haircare.ro si Colorcare.ro vin cu reduceri la toate produsele din gama Londa Professional, Macadamia Natural Oil, Indola si Alfaparf.
Iti vei putea rasfata parul dupa perioada rece cu produse precum samponul de regerare Londa Professional Visible Repair, cu balsamul hidratant Macadamia, tratamentul cu keratina Indola Repair Rinse Off sau cu amplificatorul pentru
bucle Alfaparf S4U Twist’R.

Mai jos v-am pregatit cateva fotografii cu produsele pe care le-am folosit eu de la ei. Poate va ajuta cand va alegeti produsele.

Indragosteste-te de parul tau!

 #haircarero

indragosteste-te-de-parul-tau

haircare-ro

colorcare-ro