Am simtit ca trebuie sa fac un curs de auto machiaj in clipa in care am realizat cat de greu e sa depind de fetele care se ocupa de acest lucru si sa fac tot timpul programare. Este o adevarata problema cand nu stiu de un eveniment cu cateva zile inainte. Nu ma refer aici la sesiuni foto importante ci la evenimente, intalniri, momente la care sa fiu prezenta si la care sunt anuntata si in ziua respectiva ca trebuie sa particip. Niciodata n-am stiut sa-mi fac machiajul perfect. Imi amintesc ca la un moment dat, eleva fiind, locuiam la o prietena care niciodata nu iesea din casa fara sa arate impecabil. Am analizat-o indelung, am incercat si eu singura. Degeaba… niciodata nu imi iesea cum trebuie. Cel mai greu imi era sa-mi aplic fard pe pleoape. Niciodata nu-mi iesea la fel. Si imi doream acea dunga neagra perfecta de pisica. O adoram! Intr-un final am acceptat ca nu este domeniul meu si ca am nevoie de ajutor din exterior. Si am gasit doua fete minunate care fac parte din echipa scolii de machiaj Beauty Make-up Artistry. Pentru ca nu pot sa le iau acasa cu mine, desi mi-as dori mult de tot acest lucru, le-am cerut ajutorul si mi-au povestit de cursurile pe care scoala lor le dezvolta. Self make-up sau auto make-up e un concept care prinde din ce in ce mai mult teren si in Romania. Eu dupa ce l-am terminat am recomandat tuturor prietenelor mele o astfel de experienta. Nu exista zi in care sa nu-mi aplic o baza si sa ies din casa nemachiata, asa cum faceam de obicei.
Partea interesanta e ca impreuna cu ele am descoperit si stabilit ce fel de machiaj mi se potriveste si pas cu pas am reusit sa mi-l fac singura. Mi-am adus trusa de acasa si m-au ajutat sa o completez. Am ales produsele SLA Paris. Partea interesanta a fost ca nici nuanta de fond de ten nu o aveam aleasa corect. Stiu ca exista multe tutoriale pe internet. Eu n-am avut niciodata rabdarea si priceperea necesara sa invat singura. Daca va numarati printre persoanele care au nevoie de ajutor va recomand pagina lor de facebook unde gasiti detalii despre cursurile pe care le organizeaza: https://www.facebook.com/pages/Beauty-Make-Up-Artistry/340857009284196?fref=ts

Acum din geanta mea de antrenament nu mai lipseste portfardul. Cel mai mult ma bucur ca dupa ce am invatat lucrurile principale, de fapt cum sa-mi fac baza machiajului, acesta rezista impecabil si la trei ore de antrenament pe zi.
Si pentru ca vreau sa descoperiti singure mai multe detalii va invit sa mergeti la curs. Scrieti-mi pareri dupa ce il terminati.

#beautymakeupartistry #slaparisromania

 

 

curs-auto-make-up

 

curs-auto-make-up-diana