Asa cum am discutat inainte de a lansa noua imagine a blogului cu multe dintre voi, vreau ca aici sa gasiti toate infornatiile legate de antrenamete, in special kangoo jumps si daca aveti intrebari va rog sa mi le adresati.
Zilnic primesc zeci e mail-uri si apeluri legate de activitatea mea si in ele am gasit mai multe probleme comune, una dintre ele fiind legata de pregatirea pentru antrenament.
O sa incerc sa va explic cat mai detaliat aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare.
Alimentatia: inainte de clasa kangoo jumps trebuie sa aveti grija ce mancati. Avand in vedere ca atrenamentele sunt seara, pranzul trebuie sa fie destul de bogat insa evitati mancarea „grea”. Daca totusi vi se face foame inainte de ora incercati doar batoane cu cereale. Va spun sa evitati sa mancati cu cateva ore bune de antrenament tocmai pentru ca sunt multe persoane care fac greseala sa uite acest aspect si pur si simplu nu pot sa sara pe ghete din aceasta cauza.
Multe din doamnele interesate de kangoo ma intreaba cum trebuie sa se imbrace la antrenament. Un aspect foarte important este bustiera. Nu uitati sa achizitionati una foarte stramta. Sosetele trebuie sa fie din bumbac si lungi ( ar fi bine sa aveti o pereche de schimb).  Referitoar la echipament, incercati sa optati pentru unul comod. Exista branduri renumite care fac haine speciale pentru antrenamente si sa stiti ca va ajuta. Evitati sa va imbracati prea gros in ideea de a transpira, antrenamentul kangoo este foarte intens si credeti-ma eliminati toxine!

Jumps…&  Smile!