In ultimul timp am fost invitata la diverse evenimente in aer liber si m-am implicat foarte mult, stimulata fiind de ideea de a oferi cursantelor mele diversitate si mai multe clase cu ghetele kangoo.
M-am hotarat sa scriu acest articol ca rezultat al experientelor antrenamentelor in parcuri si o sa-l postez pe facebook.
In principiu la evenimentele anuntate vin mai multe categorii de persoane: unii vin special pentru clasa kangoo, altii vor sa incerce pentru prima data si altii doar privesc.
Am fost uimita ca si cei care au venit special pentru kangoo nu au folosit echipament corespunzator. Mai mult, au vrut sa faca sport in blugi, sau in costum elegant, ba chiar in rochie si pe deasupra si fara sosete. Anul trecut mi s-a intamplat ca un domn sa participe la clasa mea si se racoreasca cu o cutie de bere. Aceste aspecte nu au legatura cu sportul…..
Ghetele kangoo au o captuseala care se poate spala si care dupa fiecare antrenament este igienizata cu un spray special insa nu este igienic sa le folositi fara sosete.
Vara anului 2012 este plina de evenimente in aer liber cu kangoo si va astept in numar mare sa ne distram la clasele mele si sper ca acest articol sa va ghideze atunci cand va hotarati sa faceti sport. Echipamentele sportive nu sunt atat de scumpe. Pe shop-ul meu gasiti foarte multe variante bune la pret: https://dianastirbu.ro/shop

Jumps & ..Smiles!

echipamente-sportive