Imi doream atat de mult sa ajut la realizarea unui jurnal de graviduta. Si acum dorinta mea s-a implinit!
Am atat de multe lucruri sa va povestesc cu aceasta ocazie.

In timpul sarcinii nu poti sa faci progrese foarte multe in ceea ce priveste antrenamentul, de aceea e recomandat ca inainte, cand luati decizia de a face un copil sa cereti so sfatul unui antrenor personal, sa va ajute sa va dezvoltati anumite functii ale corpului.
Referitor la antrenamentul in primul trimestru:
– hormonii vor juca un rol destul de important
-somnul joaca un rol foarte important
-tipuri de antrenament recomandat- postural training.
–in aceasta perioada o sa aveti mobilitate destul de mare. Trebuie profitat de acest aspect.
-antrenamente usoare, nu mai mult de 2 sedinte pe saptamana.

Gratiela este prima mea clienta insarcinata. Asa cum v-am povestit am lansat programul #fitmominaction. Detalii despre el gasiti aici: https://goo.gl/pjOCbl
Odata postate fotografiile cu ea, o multitudine de aprecieri au inceput sa apara si agenda mea e destul de plina in zona de personal training.
Imi doresc foarte mult sa dezvolt o comunitate de femei insarcinate, pe care sa le invat sa se antreneze corect si mai ales sa se alimenteze corect in timpul sarcinii. Pentru zona de nutritie o am langa mine pe doamna doctor nutritionist Ramona Andronache. Eu ma ocup de antrenamente.
Gratiela tocmai a trecut in trimestrul nr 2 al sarcinii. A venit la mine in saptamana 13 iar fotografia cuprinde doua momente: saptamana 13 si saptamana 14.
Ulterior am sa va povestesc intr-un alt articol despre alimentatia ei.
Referitor la antrenamente se descurca minunat. Nu i-a fost deloc teama. Vine dupa o perioada de un an jumatate in care nu a facut deloc sport, dar eu cred ca vom recupera usor timpul pierdut.
Are o problema cu retinea apei. In acest moment este in America pentru o saptamana, insa imediat cum se intoarce voi posta fotografii noi si va voi povesti evolutia.
Am tot auzit povesti despre cum in primul trimestru al sarcinii nu ai voie sa faci sport. Gratiela a avut acordul medicului ginecolog. Nu fumeaza, nu a intampinat probleme pana acum si are un job destul de antrenant.
Iata fotografia cu minunata burtica.
Astept inscrierile voastre!

#fitmominaction

mom-workout-program-pentru-femei-insarcinate