Tabara de slabit de la Olanesti, in 2016, se va desfasura pe parcursul a 5 zile, intre 31 august si 4 septembrie. Avem inchiriata, exclusiv pentru grupul nostru,  aceiasi locatie ca in fiecare an, Pensiunea Iulia Star. Detalii despre adresa gasiti pe site-ul pensiunii http://www.iuliastar.ro/.
Din experienta mea legata de evenimentele in aer liber din aceasta zona, va asigur ca este cea mai luxoasa pensiune din zona. In plus, este asezata langa munte, departe de centrul orasului, inconjurata de verdeata. Cum antrenamentele din tabara se desfasoara si in aer liber, accesul la zona montana ( trasee) este foarte usor. Anul trecut am descoperit trasee minunate si in programul de anul acesta o sa includem unele noi si, zic eu, si mai frumoase.
Cum ajungeti la pensiune? Cu masina personala, cu trenul pana la Valcea si de acolo exista microbuze, sau direct cu mocrobuzul. O simpla cautare pe google o sa va ajute. Daca nu va descurtati, puteti oricand sa cereti informatii atat la receptie pensiunii cat si mie.
Cum va inscrieti? pe e-mail la vanzari@dianastirbu.ro sau telefonic la 0735.094.374. Am nevoie de datele voastre de contact ( CI si nr. de telefon).
Cine se poate inscrie in tabara de slabit? Oricine este apt sa faca sport. Tabara este una mixta, antrenamentele sunt intermediare ca intensitate. Va puteti inscrie si daca nu ati mai facut sport sau nu aveti o conditie fizica foarte buna. In general grupul se imparte in doua parti: o grupa incepatoare si una intermediara. In alta ordine de idei, in taberele anterioare am avut in grup toate categoriile de varsta.
Cat costa tabara de slabit? 1800 de lei este pretul tabere de slabit ( TVA inclus) si se achita in doua rate – 50% la inscriere si restul in prima zi de tabara. Costul taberei include cazarea si mancarea. Primim apa proaspta de izvor de la pensiune insa va recomand, mai ales daca veniti cu masina sa va luati si cateva sticle cu apa. Transportul nu este inclus.
Ce program are tabara si care este meniul? Am pregatit, ca de fiecare data, un program minunat si diversificat. O sa va fie transmis pe e-mail cu cateva zile inainte de tabara. Aveti nevoie de cel putin 3 echipamente pe zi, costum de baie, bocanci de munte, trening gros, vesta, sapca, saltea pentru exercitii, cel putin doua perechi de adidasi pentru antrenament. Ghetele kangoo jumps le vom aduce noi. Daca aveti ghete personale uteti veni cu ele. Meniul dieta o sa fie intocmit de d-na doctor nutritionist Ramona Andronache. O sa manacati bine si o sa slabiti. O sa o si cunoasteti pentru ca va sustine un seminar in tabara. Orasul Olanesti este unul balnear. Noi anul trecut am ales sa facem si tratamentul cu apele minunatelor izvoare. Daca veniti cu un bilet de trimitere de la medicul de familie (in care sa fie specificate afectiunile vostre) puteti si voi sa faceti/tineti si voi tratamentul. Medicul din statiune, pe baza biletului de trimitere, o sa va elibereze o reteta cu apa de la izvoarele sulfuroase.
Alte informatii:
– primul antrenament al zilei se va desfasura pe munte. Programul este diversificat cu sesiuni de pilates, aerobic, kangoo jumps, functional training, etc.
– programul va fi inmanat in prima zi , moment in care vi se intocmeste o fisa cu masuratori. Disciplina este esentiala in tabara. Nu aveti voie sa consumati alta mancare in afara meniului impus. Nu puteti comanda nimic in camera si nici nu va puteti aduce mancare in bagaj ( de obicei va controlez asa ca nu aveti sanse sa va puneti ceva extra in meniu).
-daca sunteti alergici la ceva trebuie sa ne spuneti in mail-ul de inscriere.
-daca suferiti de o anumita afectiune si acest lucru trebuie specificat.
Astept inscrierile voastre. Locurile sunt limitate!
#tabaradeslabit2016

Articole despre taberele anterioare:

tabara-de-slabit-olanesti