Editia de iarna a taberei de slabit se desfasoara in perioada 8 – 11 decembrie 2016, la Olanesti.

Pachetul pentru patru zile cuprinde cazare, dieta si meniu complet, apele de la izvoare, acces la spa si piscina, o sesiune de masaj anticelulitic. Pe parcursul taberei nu aveti voie sa consumati nimic altceva in afara meniului impus.

Locatia- Casa TISA, o pensiune de 4 stele, se afla in inima naturii, fiind inconjurata de dealuri impadurite si de un domeniu privat de 1 hectar. Din aceasta zona pitoresca se poate vedea creasta Masivului Buila-Vanturarița. Adresa este: Str Tisa nr 25, Baile Olanești, jud. Valcea. Pensiunea este inchiriata exclusiv pentru grupul nostru si mai multe detalii gasiti pe site: http://casatisa.tisa.ro/ . Transportul nu este inclus, insa din experientele anterioare toti participantii vin cu masinile personale. Daca totusi nu aveti masina, scrie-mi cand va inscrieti, pentru ca va pot trimite mai multe detalii despre mijloacele de transport in comun.

Pentru ca locatia dispune de o bucatarie generoasa am pregatit seminarii de gatit in fiecare zi. Ele sunt unele active, in care toti participantii sunt implicati.

Am pregatit seminarii cu invitati surpriza si multe alte lucruri interesante pe care va lasa sa le descoperiti la momentul oportun.

Antrenamentele se vor desfasura la Tisa Spa ( http://sparesort.tisa.ro/ ) si vor fi diversificate – circuite, pilates, functional training, kangoo jumps, aqua gym. Vom avea aproximativ 4 antrenamente pe zi. Ca sa ne relaxam dupa antrenamentele intense, in pachet este inclus si un masaj anticelulitic pentru fiecare participant si vom descoperi intr-o seara si zona de spa a complexului.

Trebuie sa stiti ca participantii taberelor de slabit sunt oameni normali, fara experienta foarte mare in antrenamente si ca toata lumea reuseste intr-un fel sau altul sa reziste si sa duca la bun sfarsit antrenamentele.
Este foarte important sa aveti avizul medicului ca sunteti apt sa faceti sport. Tabara este una mixta, antrenamentele sunt intermediare ca intensitate. Va puteti inscrie si daca nu ati mai facut sport sau nu aveti o conditie fizica foarte buna. Se pot inscrie si minorii. Programul este prezentat in prima zi , moment in care vi se intocmeste o fisa cu masuratori. Disciplina este esentiala in tabara de slabit.

Inscrierile se fac pe e-mail la vanzari@dianastirbu.ro sau telefonic la 0735.094.374. Am nevoie de datele voastre de contact ( CI si nr. de telefon).
Costul taberei de slabit este de 1400 de lei si se achita in doua transe: 50% la inscriere si restul direct in tabara.
Orasul Olanesti este unul balnear. Va propun sa  urmati si tratamentul cu apele minunatelor izvoare. Daca veniti cu un bilet de trimitere de la medicul de familie (in care sa fie specificate afectiunile vostre) puteti si voi sa faceti/tineti  tratamentul cu aceste ape.
Medicul din statiune, pe baza biletului de trimitere, o sa va elibereze o reteta cu apa de la izvoarele sulfuroase.

Completari:
-Aveti nevoie de cel putin 3 echipamente pe zi, costum de baie, bocanci de munte, trening gros, vesta, sapca, cel putin doua perechi de adidasi pentru antrenament. Ghetele kangoo jumps le vom aduce noi. Daca aveti ghete personale puteti veni cu ele.
-daca sunteti alergici la ceva trebuie sa ne spuneti in mail-ul de inscriere.
-daca suferiti de o anumita afectiune si acest lucru trebuie specificat.

Locurile sunt limitate!
#tabaradeslabiteditiadeiarna

Articole despre taberele anterioare:

Tisa Spa:

tisa-spa-fitness

tisa-spa

 

 

 

 

Casa Tisa:

casa-tisa-cazare

casa-tisa