kangoo-jumpsCampania „Sari pentru tine” a inceput pe data de 10 august 2013 si se desfasoara pe parcursul a trei luni, saptamanal realizandu-se cate un reportaj despre programul in care cele doua norocoase au fost alese sa participe. Spre deosebire de alte campanii televizate cele doua participante au parte de surprize minunate legate de sport, nutritie si vestimentatie  in fiecare saptamana a campaniei. Cele mai interesante lucruri sunt transmise intr-un reportaj in cadrul Observatorului Special al Antenei 1. Echipa care se ocupa de fete cuprinde un nutritionist: Cristian Margarit, un stilist: Corina Comanescu si un intructor de kangoo- adica eu  Pentru ca nu am vrut un program in care se le impunem ceva anume am gandit o campanie in care sa dezvaluim pasiunea noastra pentru sport, sa le facem cunostiinta cu oamenii care fac parte din echipele noastre si care pot sa le ajute in procesul de slabit. Aveti mai jos cateva exemple din emisiunile care deja s-au difuzat.  Inca nu le-am masurat insa diferenta deja este una foarte mare.


Am vrut sa fim transparenti de la bun inceput si acest aspect va fi respectat pana la finalul campaniei. Adriana si Andreea sunt persoane foarte dragute, optimiste, persoane absolut normale si oricine urmareste campania se poate identifica cu ele. Asadar, in linii mari, toate reportajele insista pe termenul motivatie. Le motivam sa iubeasca ghetele kangoo jumps. O editie cu totul speciala a fost cea in care am combinat kempo kick cu antrenamentul kangoo jumps.

 


Pentru ca sunt implicata in foarte multe proiecte in aer liber le-am invitat pe cele doua concurente atat pe Kiseleff la ultima editie Via Sport din vara anului 2013 la Colors kangoo party.  Pentru ca evenimentele mele in aer liber au un specific cu totul aparte si de departe se vede pasiunea pentru kangoo jumps s-au identificat perfect cu iubitoarele kangoo. Imaginile de mai jos exemplifica mai bine cum s-au descurcat.

Un alt proict al meu in care le-am implicat este un camp de slabit. Prima editie a fost in Valcea, la Olanesti si le-am avut invitate de onoare. Intregul reportaj il gasiti direct pe site-ul  Antenei 1.

In continuare o sa le pregatim w-end-uri minunate, pline de sport, pline de optimism si abia asteptam sa va dezvaluim ce facem mai departe si cum se descurca.

Jumps & Smiles & Sari pentru tine!