Asa cum bine stiti, in septembrie plecam pentru 5 zile la Olanesti, in tabara de slabit. Sunt atat de incantata ca multe din persoanele care au mai fost cu mine in sesiunile trecute au ales sa repete experienta. Grupul este minunat, locatia superba, zona inedita. Spun ca este inedita pentru ca e liniste, nu intalnim traficul de pe valea Prahovei, statiunea nu este agitata si avem portiuni foarte mari unde nu circula masini si unde ne putem antrena linistite, la poalele muntelui, langa raul Olt.
Incep articolul cu sfaturi despre ce sa contina bagajul pentru o tabara cu multe antrenamente.

– Echipamentul: avem nevoie de maxim 2 perechi de colanti pe zi; doua costume de baie, o salteluta pentru exercitii, trei perechi de sosete pe zi, trei bustiere sport pe zi, o agenda si un pix.

-Alimente: nu aveti nevoie sau voie sa aduceti mancare. Meniul o sa fie unul suficient. Nu consumam nimic in afara meselor impuse si stabilite. Apa nu este asigurata, deci ar fi bine sa va luati un bax sau doua daca veniti cu masina. Singurul ceai acceptat este cel verde. Cafeaua de dimineata este inclusa in dieta ­čÖé
Bagajul vostru trebuie sa contina si magneziu ( va recomand magnerot;  se gaseste in orice farmacie)

– Inainte cu doua zile incercati sa reduceti cantitatea de zahar si sa consumati cat mai multe lichide. In ziua in care plecati spre camp evitati sa mancati dulciuri sau mancare foarte consistenta. Oricum mancam pranzul acolo asa ca nu are sens sa exagerati cu mancarea. Puteti opta pentru un mic dejun light ( o omleta simpla din doua oua si o salata de rosii). Pe drum puteti sa luati o gustare ( un mar si o banana).

– Nu uitati sa faceti o vizita medicului de familie. Aveti nevoie de o trimitere pe baza careia sa puteti urma tratamentul cu apele minune ale orasului Olanesti. Medicul pensiunii la care suntem cazati o sa va vada individual si o sa primiti sfaturi despre cum si cand sa beti apele sulfuroase.

– Am pregatit seminarii de nutritie, de beauty, de comunicare si psihologie. Vom avea invitati surpriza. In fiecare seara vom sta de vorba si de aceea insist sa aveti o agenda cu voi. Fiecare participant are inclusa o sedinta in particular cu mine de antrenament si nutritie de 0 ora jumatate( personal training) asa ca va sfatuiesc sa va pregatiti de pe acum intrebarile la care nu gasiti raspunsuri.

Detalii despre inscriere gasiti aici: https://dianastirbu.ro/noutati/tabara-de-slabit-la-olanesti/

#tabaradeslabit #olanesti

didi-blog