Maine plecam la Predeal pentru cinci zile, la editia de iarna a taberei de slabit.  V-am pregatit atat de multe surprize! Antrenamentele sunt minunate si zilnic o sa avem un program diferit.
In acest articol va detaliez partea legata de echipamente si de lucrurile de care aveti nevoie in camp.
In ziua in care ajungem si cea in care plecam, respectiv miercuri  si duminica, avem in program doua antrenamente. Miercuri ne vedem la hotel in jurul orei 12.00. Persoanele inscrise vor primi pe mail numarul meu de telefon. Nu ezitati sa ma contactati pentru nelamuriri. In restul zilelor v-am pregatit o medie de patru antrenamente diferite. Asadar pe baza acestor detalii trebuie sa aveti echipamente pentru toata saptamana. Incercati totusi a va luati mai multe tricouri si sosete. Nu uitati de bustiere. La antrenamentul kangoo jumps sunt obligatorii. Sosestele pentru antrenamentul kangoo trebuie sa fie din bumbac si mai lungi ca unele obinuite, astfel incat sa acopere jumatate din gamba piciorului. Daca aveti bocanci puteti sa-i luati pentru ca o sa aveti nevoie. La fel si de un rucsac care sa poata fi carat usor pe munte. La munte a nins asa ca trebuie sa tineti cont si de act lucru.
O sa aveti nevoie si de un costum de baie. Nu uitati ca spa-ul hotelului Hart este renumit si ca in orele libere puteti merge la piscina asa ca ar fi bine sa aveti si un costum de baie de rezerva.  Prosoape o sa aveti de la hotel asa ca nu va luati de acasa. Daca veniti cu masina puteti sa va luati si un bax de apa.  Nu aveti voie sa va luati nimic dulce la voi si nici “pachet”. Nu trebuie sa mancati exagerat in drum spre locatie.
Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste intensitatea antrenamentelor. La primele doua editii participantii au facut fata si programul este creat special astfel incat sa puteti sa va integrati
Din bagaj nu trebuie sa lipseasca tabletele de calciu si magneziu.
Salteaua de care aveti nevoie este una obisnuita pe care o puteti gasi in orice supermarket.
DSC_0056