Noua imagine a blogului-ului ma ajuta sa scot in evidenta actiunile mele, in mare parte sportive,  prin fotografii. Observ ca aerul curat de la munte ma stimuleaza sa scriu mai mult. Mai avem trei zile pana cand tabara de slabit se termina. Parca ieri am ajuns la pensiune. Daca nu ati vazut postarile anterioare am inchiriat o pensiune pentru tabara de slabit. Ne apartine in totalitate pe tot parcursul campului. Azi am avut traseu. Cum am ajuns inapoi am descarcat instant pozele. Am mers pe un traseu greu pe care l-am parcurs in patru ore. Am ars ceva calorii descoperind minunatiile unei zone greu accesibila. Spun asta pentru ca peste 90% din persoanele care au vazut unde ne aflam nu stiau locatiile prezentate pe facebook.
Am descoperit un satuc prin munte care se numeste Tisa. Este foarte mic si parca uitat de lume. Am stat de vorba cu localnicii care ne-au redirectionat catre un schit.
Revenind la subiectul articolului de azi cei care opteaza pentru o tabara de slabit vor sa scape rapid de cateva kilograme bune, sa descopere o dieta care sa o poata aplica si atunci cand se intorc la birou. Am structurat antrenamentele diferit de la o zi la alta, intensitatea lor fiind diferita in functie de ora la care le facem.
Grupul care ma insoteste este unul mixt. Sa stiti ca am si un cuplu din Bucuresti  inscris in camp. Taberele de slabit nu se adreseaza numai femeilor. Aveti mai jos si o fotografie cu domnul care ne insoteste. Demascam un mit cu aceasta ocazie.
Sunt incantata ca am si adolescenti in grup. Sunt inebuniti dupa sport si au ales sa-si inceapa vacanta intr-un camp de slabit. Si sunt incantati. Duminica facem masuratorile inainte de a pleca acasa. O sa va povestesc cat de mult au reusit sa slabeasca si daca ce au invatat referitor la alimentatia sanatoasa o sa le fie de ajutor.

tabara-de-slabit

 

camp-de-slabit

 

 

camp-de-slabit

 

tisa-valcea-camp

 

diana-camp-slabit

 

diana-stirbu-tabara-de-slabit

 

olanesti-valcea

 

grup-tabara-de-slabit