Am pregatit o serie de fotografii din tabara de slabit. Pe paginile social media am postat foarte multe detalii despre minunata experienta. Cele mai multe detalii le gasiti pe instagram. Cautati #tabaradeslabit .
A fost o editie foarte draguta, in care eu m-am distrat teribil. Notiunea de distractie la mine inseamna cu totul altceva decat in mod normal, asa ca nu va grabiti sa trageti concluzii gresite.
Vreau sa-i multumesc Dianei Dumitrescu- www.dianasumitrescu.ro ca a venit cu mine in tabara. Cred ca ea a fost personajul care a tinut moralul grupei foarte ridicat. Participantele pot sa confirme acest lucru.

Grupa a fost mult mai relaxata ca in anii anteriori. Toata lumea a venit pregatita sa invete cat mai multe lucruri despre slabit. Au analizat foarte mult mesele si cele mai multe discutii au fost pe aceasta tema.
Am avut cel putin 3 antrenamente pe zi, am mers mult pe munte, ne-am relaxat la spa.
Toata lumea a slabit si eu ma declar multumita de rezultate.

Va anunt de acum ca la inceputul lunii Decembrie o sa organizez editia de iarna a taberei de slabit. O sa revin cu detalii. Ce pot sa va spun acum este ca dureaza 4 zile si ca perioada s-a stabilit deja – 08- 11 decembrie, de joi pana Duminica, tot la Olanesti.

Iata reportajul pe care l-am filmat cu Diana, pentru Kanal D inainte de tabara. In el gasiti atat detalii filmate inainte de tabara cat si informatii dupa ce Diana s-a intors. A iesit minunat emisiunea! Va invit sa o vizionati.

Diana a mai pregatit inca o supriza. De data aceasta este un filmulet din prima zi de tabara.

Iata ce au mancat fetele in tabara. Am exemplificat prin fotografii, mancarea pentru o zi.

-Mic dejun

#morningfaces #tabaradeslabit #egs #tomatoes

O fotografie postată de Diana Stirbu (@dianastirbu) pe

Pranz:

#lunch #healtylunch #broccoli

O fotografie postată de Diana Stirbu (@dianastirbu) pe

Cina:

#dinner #lowcarbo #healthydinner #tabaradeslabit #ziua2

O fotografie postată de Diana Stirbu (@dianastirbu) pe