Am ajuns de doua zile la munte si azi am reusit sa prind cateva momente langa laptop. Tabara de slabit pe care am organizat-o si care se desfasoara in acest moment la Olanesti este unul din cele mai reusite proiecte pe care le-am dezvoltat. Am inchis de mult inscrierile si se pare ca deja avem locuri rezervate pentru urmatoarea. Datele exacte despre cel de-al doilea program cu acelasi nume o sa vi le ofer imediat dupa ce ma intorc in Bucuresti. Inca oscilez intre ce zona sa aleg. Aici, la Olanesti, in judetul Valcea imi place incredibil de mult insa as vrea sa va propun si alte locatii, pentru diversificare. Daca aveti idei sunteti invitatele mele sa-mi scrieti pe mail detalii -kangoo@dianastirbu.ro.
Sunt insotita de un grup de douazeci de fete, urmand ca de joi toata lista de treizeci de participanti sa fie completata. Suntem cazate la o pensiune minunata care ne apartine toata perioada. Pensiunea este asezata in mijlocul padurii. Este liniste, aer curat si avem o priveliste minunata.
Persoanele inscrise au primit o fisa cu masuratori in prima zi in care s-au cazat. Au fost si cantarite. Urmeaza ca in ultima zi sa aflam cat au slabit.
Nu avem magazine in jur si toate mancam acelasi lucru. Si eu m-am supus dietei pentru ca vreau sa le sustin pe fete. Interesant este ca mai toate subiectele pe care le dezbatem sunt legate de alimentatie. Dupa doua zile lipsa carbohidratilor se simte destul de intens.
In aceasta dimineata ne-am trezit la ora 8.00 si dupa micul dejun am mers pana la Izvorul nr. 24 ( atractia statiunii). Langa izvor se afla un platou foarte frumos unde am facut primul antrenament al zilei. Langa platou curge un rau, transformand zona intr-o feerie.
Zilnic avem patru antrenamente, toate diferite.
Va tin la curent cu postari de aici. Sa le tineti pumnii fetelor care isi doresc teribil sa scape de cateva kilograme bune. Fotografii si filmulete aferente taberei de slabit gasiti si pe contul meu de instagram. #tabaradeslabit

izvorul-nr-24-olanesti*

olanesti-padure