Cum am primit confirmarile pentru calendarul taberelor de slabit am si inceput sa scriu articolul instant. Incepand cu anul 2016 voi organiza doua editii:
-editia de primavara a taberei de slabit – Bali Spa – Cornu – 18-22 mai
-editia de toamna – septembrie – Iulia Stars -Olanesti – 31 august – 4 septembrie
Ambele editii le voi repeta an de an, in aceleasi luni.

Am pus de pe acum pe site calendarul pentru ca stiu ca va ajuta foarte mult in planificarea concediilor.
Detalii am sa pun ulterior despre fiecare editie. Ce trebuie sa stiti este ca primavara accentul se pune pe detox si sport iar toamna pe dieta si sport.
Locurile sunt limitate in ambele cazuri si se considera rezervat locul in momentul in care achitati 50% din costul total al taberei. O sa specific ulterior si toate detaliile despre costuri.
Mi-am dorit foarte mult sa gasesc un spa foarte bun pentru prima editie a taberei si am reusit cu ajutorul unei agentii despre care tot in viitor o sa va povestesc. Ce mai trebuie sa stiti e ca in afara de orele de sport incluse in program cu mine si cu Luisa Stirbu si Elena Radu, este ca va pregatesc seminarii pe diverse teme cu doi medici implicati deja in proiectele mele. Despre partea de detox trebuie sa stiti ca sucurile le vom personaliza si acestea vor fi asigugate de echipa JUICEIt. Pe cele doua fondatoare le veti cunoaste in primavara. Unul dintre seminarii va fi sustinut de ele. Ramanand tot la zona de detox mai trebuie sa completez ceva: pe shop-ul meu aveti posibilitatea incepand de acum sa va comandati unul din cele trei programe de detox JUICEit: https://dianastirbu.ro/shop/produse/alimentatie/program-detox-new-you-2/
Ca sa elimin orice fel de suspiciune va anunt ca am ales acest furnizor pentru ca, din punctul meu de vedere, JUICEit are cele mai bune si mai eficiente sucuri de detox de pe piata. Am sa va prezint mai multe detalii intr-un articol separat. Fiind si un seminar pe aceasta tema va provoc sa pregatiti cele mai interesante intrebari legate de acest subiect.
Dupa inscrierea in tabara o sa primiti o dieta pe care trebuie sa o urmati cu o saptamana inainte de tabara. In ziua in care tabara se termina primiti inca o dieta pe care sa o urmati acasa. Sucurile sunt pregatite pentru 5 zile.
Referitor la locatie trebuie sa stiti ca Bali Spa este un loc incantator si ca echipa de acolo v-a pregatit cele mai eficiente tratamente corporale, de la masaje anticelulitice pana la electrostimulare.
Pentru ca am foarte mult timp la dispozitie sa va explic pe indelete ce o sa facem in tabara va las deocamdata sa va faceti rezervarile de concediu.
Inscrierile se fac pe mail la programari@dianastirbu.ro

tabere-de-slabit