In luna august a avut loc editia de vara a taberei de slabit. Treizeci de persoane din toate colturile tarii m-au insotit si a fost o experienta minunata. Azi m-am hotarat sa va povestesc despre unul din cele mai atractive momente ale antrenamentului special pregatit pentru camp – o zi de traseu pe munte si antrenament in natura. Am plecat dis de dimineata pe munte. In drumul nostru am reusit sa vedem locuri necomerciale, ascunse parca cu socopul de a ramane inaccesibile. Multumesc pe aceasta cale lui Lucian care ne-a insotit si ne-a ajutat sa descoperim traseul. Luci, asa cum ii spun prietenii s-a nascut langa Brasov si stie zona ca-n palma. Organizeaza drumetii neobisnuite si ajuta turistii sa vada si ale trasee in afara celor deja cunoscute tuturor celor care ajung pe Valea Prahovei. Daca va doriti o experienta inedita puteti oricand sa-mi cereti pe mail datele lui de contact. Unul din cele mai frumoase experiente despre care prieteni comuni mi-au povestit ca le-au experimentat cu el au fost de genul: cules ciuperci, inoptat in casele localnicilor din zona, preparat mancare la ceaun, inoptat in munte, dormit pe cele mai inalte culmi la cort, zile intregi de traseu.
Pe noi ne-a ajutat sa descoperim o zona numai buna pentru facut exercitii pentru tonifiere. Am fost pregatite cu saltele din momentul in care am plecat de la hotel. Antrenamentul a durat peste o ora jumatate. Nimeni nu mai voia sa plece de acolo. Si vremea a fost superba. Pentru ca am avut bratara Up la mine am ajuns la recordul de 2500 de calorii arse de la sase dimineata pana seara la ora opt. Sa tot alegem sa parcurgem trasee, nu? Vreau ca urmatoarea experienta pe munte  sa fie cu ghetele kangoo jumps. Este deja in plan pentru anul viitor.
Imi doresc ca prin articolele pe care le scriu despre experientele mele in diverse locuri atat din tara cat si din strainatate sa renuntam treptat la ideea de vacanta standard. Mi-ar placea sa ajungem in stadiul in care sa ne luam concediu pentru a profita sa facem mai multa miscare ca de obicei. Ati avut vreodata in bagaj o pereche de adidasi pentru alergat la mare sau la munte? Inchiriati biciclete in concediu? Mancati sanatos in vacanta?  Daca da, atunci suntem pe drumul cel bun.
V-am pregatit si un filmulet cu momente surprinse din ziua de traseu. Sper sa va placa. In curand anunt o noua editie a taberei de slabit, cea de iarna de data aceasta. Curioase? Unde credeti ca o sa aibe loc?
#tabaradeslabitbran

diana-stirbu

tabara-de-slabit

tabara-de-slabit

 

tabaradeslabit-bran

 

tabara-de-slabit-bran-august

 

tabara-kangoo-jumps

 

 

Foto-credit – www.almalinda.ro