sari-pentrutinePrima raza de soare si-a facut simtita prezenta si i-am scos pe concurentii campaniei de slabit in parcul Herastrau. Am filmat pentru editia de acum doua saptamani si de atunci am ramas cu gandul la orele de antrenament in natura. Mai avem doua editii si terminam cea de-a doua campanie Sari pentru tine. Toti simtim presiunea si asteptam cu nerabdare sa va facem publice rezultatele.
Daca muntele este departe de noi si nu avem cum sa neglijam antrenamentele dedicand mai multa atentie deplasarilor, parcurile din Bucuresti reprezinta o optiune excelenta pentru antrenamente oudoor.
Noi am facut kangoo jumps si ne-am folosit de elementele parcului precum bancile si copacii pentru ca tot programul sa fie complet.
Daca sunteti posesoare de ghete kangoo va recomand cu drag sa iesiti cu noi in fiecare sambata la ora 9.00 dimineata sau sa iesiti pur si simplu la alergat cu muzica in casti. In Herastrau de exemplu sunt multe persoane care apeleaza la ghete asa ca ideea ca s-ar putea cineva uita ciudat nu trebuie sa va sperie. Va invit sa urmariti editia dedicata antrenamentelor kangoo jumps outdoor:

http://observator.tv/social/special-participantii-la-campania-sari-pentru-tine-antrenamente-in-aer-liber-125733.html

antrenament-in-parc

Jumps &…Smiles & love jumping!