saripentrutineDupa succesul primei campanii de slabit initiata cu sprijinul echipei Observatorului Special din cadrul trustului Antena 1, am deosebita placere sa dau startul inscrierilor pentru cea de-a doua editie.

De data aceasta ne dorim patru concurenti. Spre deosebire de prima editie ne dorim ca din echipa sa faca parte si un barbat.
Pentru ca ne adresam persoanelor care vor sa ajunga la o silueta perfecta dupa trei luni de antrenamente kangoo jumps conditia principala de care participantii trebuie sa tina cont este greutatea. Ne adresam unui public care doreste sa slabeasca, dar sa se si distreze, sa se simta bine si sa-si schimbe stilul de viata.

Prioritare sunt inscrierile persoanelor cu o greutate nu mai mica de 70 de kilograme, si pentru ca filmarile au loc in capitala o alta conditie de baza este sa aveti domiciliul in Bucuresti.

E-mail-ul la care asteptam inscrierile este saripentrutine@dianastirbu.ro. Avem nevoie de datele dumneavoastra de contact si trei fotografii recente. Pentru ca o campanie de slabit inseamna in primul rand motivatie vreau ca atunci cand va inscrieti sa ne spuneti motivul pentru care doriti sa participati. Decizia finala o voi lua impreuna cu echipa Observatorului Special.
Inscrierile se fac pana pe data de 20 februarie 2014.
Camapania incepe pe 1 martie si dureaza trei luni. Filmarile vor avea o frecventa diferita saptamanal de aceea un factor important atunci cand aplicati ca si participant, este disponibilitatea. Pornind de la experienta primei editii Sari pentru tine, trebuie sa tineti cont si de faptul ca uneori trebuie sa calatorim in echipa in weekend-uri la diferite evenimente sportive.
Recapituland, in linii mari avem nevoie de patru persoane care vor sa slabeasca, cu greutate minima de 75 de kg si disponibilitate pentru filmari. In afara zilei de filmare o sa aveti trei antrenamente obligatorii pe saptamana in clubul meu kangoo jumps din Baneasa. Campania este gratuita. Ziua de filmare va va fi comunicata ulterior. Aceasta poate sa difere de la o saptamana la alta.

De curand m-am intors de la un curs unde m-am intalnit cu multi dintre colegii mei, instructori kangoo jumps, care mi-au marturisit ca au urmarit indeaproape campania. Totodata va anunt ca fac parte din echipa presenterilor din Romania. Suntem patru in Romania si concurentii campaniei ii vor cunoaste indeaproape.
Propun ca la evenimentele kangoo jumps organizate de instructorii din tara sa particip cu echipa Sari pentru tine, asa ca asteptam invitatii.

Jumps & Smiles & let’s start “Sari pentru tine”