saripentrutine-campanieIeri seara in cadrul Observatorului Special a fost difuzata editia pilot a campaniei de de slabit Sari pentru tine, aflata la cea de-a doua editie. Pentru ca am avut casting am vrut sa va aratam si voua din secretele de culise.
Decizia a fost una grea. Am vrut sa-i iau pe toti cei care s-au prezentat si sa-i implic in noua editie a campaniei  insa nu este posibil. Oricum, spre deosebire de prima avem un numar dublu de concurenti si sunt convinsa ca o sa fie si mai interesant. La casting s-au prezentat persoanele alese de mine din multitudinea de mail-uri primite la inscrieri.
Daca printre cei care citesc articolul sunt si cei care nu au fost selectionati, va promit ca va anunt imediat ce urmatoarea editie incepe  si am nevoie de noi concurenti. Nu uitati ca va astept in clubul meu oricand doriti, sa va bucurati de antrenamente si sa-i sustineti pe cei norocosi.
Referitor la cei patru concurenti, noi, adica eu si echipa Observatorului Special credem ca sunt minunati. In ciuda luptei cu kilogramele pe care toti o duc de ceva timp, au dovedit ca personalitatea lor se muleaza perfect pe conceptul nostru. Trei dintre ei au peste 85 de kilograme si singura adolescenta in jur de 70. O sa stim exact la prima editie oficiala, adica luni 3 martie cand va facem cunostiinta cu ei.
Va invit sa urmariti cum a decurs castingul:

http://observator.tv/campanii/observator-special-culisele-campaniei-sari-pentru-tine-119882.html

Mesajul nostru pentru concurenti: ” Nu uitati ca mai presus de orice atunci cand iti alegi un scop este pasiune! Mult succes!

 

Jumps & Smiles & Sari pentru tine!