Sari pentru tine - Observator Special

In seara aceasta a fost difuzat un episod interesant al campaniei de slabit Sari pentru tine, in cadrul Observatorului Special.
Concurentii slabesc pentru ca le-am ales cele mai eficiente antrenamente. De data aceasta am combinat kangoo jumps cu TRX.
Sincera sa fiu si eu am asistat pentru prima data la acest timp de antrenament. Stiam conceptul si pentru ca m-am documentat mai bine tin sa vi-l detaliez putin. TRX-ul este o coarda cu ajutorul careia se fac exercitii in suspensie ca in fotografia de mai sus. Este un program de fitness intensiv, dureaza in jur de 45 de minute si este menit sa dezvolte forta musculara.
Sunt incantata ca in ciuda faptului ca intr-un timp atat de scurt au cunoscut cele mai frumoase tipuri de sport, concurentii campaniei de slabit  in continuare raman atasati de kangoo jumps. Sa fie oare o regula? Ma gandesc ca totusi predau de atata timp si grupele mele au ramas intacte si in continuare se antreneaza cu aceiasi pasiune ca cea din prima zi in care au descoperit beneficiile sariturilor.
Voi ati incercat TRX?
Pana la urmatoarea postare va invit sa urmariti episodul in cauza: http://observator.tv/eveniment/special-campania-sari-pentru-tine-continua-123233.html

Nu uitati ca sunt deschisa la propuneri si ca voi tine cont si de propunerile voastre. La ce antrenamente sa-i mai supun?

Jumps &..Smiles!