Florentina este reporterul Observatorului Special al Antenei 1. Am cunoscut-o acum doi ani. De fapt ea a fost cea care m-a descoperit. Avea nevoie de mai multe informatii legate de antrenamentele si ghetele kangoo jumps.
Prietenia noastra s-a legat tot la antrenamente, asta pentru ca a devenit fidela acestui sport la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut.
Am vrut sa scriu acest articol pentru ca legatura dintre noi doua este una speciala si roadele ei au fost unele minunate.
Dupa primele interviuri pe care i le-am acordat a inceput sa participe la evenimente. Cred ca acest lucru a contat mult, pentru ca numai urmand clasele mele  kangoo jumps poti intelege fenomenul in totalitate.
Cel mai important proiect facut impreuna a fost campania Sari pentru tine derulata pe parcursul a trei luni. Saptamanal am filmat pentru Observatorul special editii in care am prezentat cum doua tinere au slabit cu ajutorul antrenamentului kangoo jumps.
Mai jos aveti cateva fotografii din multitudinea evenimentelor unde am filmat impreuna.

Fabulous kangoo party -2012 octombrie

florentina-ilie

 

Pin-up Kangoo Jumps event -mai 2013

pin-up-girls

Hippie Kangoo party- Voluntari 2013

kangoo-jumps-voluntari

Romantic moments with kangoo jumps- decembrie 2013

romantic-kangoo-jumps

Unul din cele mai frumoase reportaje facute impreuna cu Florentina a fost cel cu ocazia deschiderii clubului meu kangoo jumps. Am fost numita party planner al evenimentelor sportive. Va invit sa-l urmariti – Petrecere kangoo jumps .
Un alt reportaj interesant a fost cel privind tehnicile de slabit dupa nastere. Am filmat in clubul meu alaturi de doua dintre  instructoarele mele. Daca pentru majoritatea proaspetelor mamici cel mai greu de suportat sunt kilogramele in plus noi le-am dat o varianta eficienta de a scapa cat mai repede de ele –Tehnici de slabit dupa nastere .
Atunci cand ne dorim sa slabim cu orice pret riscam sa ajungem dependenti de sala de sport. Pentru a dobandi o silueta de invidiat trebuie sa fim in primul rand constanti. Rezultatele nu vor intarzia sa apara – Tehnici extreme de slabit.
Pe 13 august 2013 a inceput camapania Sari pentru tine.  Va invit sa vizualizati primul episod al acesteia – Slabitul nu e o misiune imposibila si rezultatul final – 13 kilograme mai putin cu kangoo jumps . Au fost trei luni in care saptamanal concurentele au combinat kangoo jumps cu alte sporturi, au mers la munte, la detoxifiere si au participat la cele mai interesante evenimente sportive tematice. Le-am determinat sa iubesca sportul sub orice forma. Si am reusit!

Multumesc draga mea pentru toata sustinerea si increderea pe care mi le-ai acordat, ca ai crezut in mine si ca m-ai ajutat sa arat cat de frumos este antrenamentul kangoo jumps si cat de multe lucruri interesante se pot face cu ghete kangoo.

Jumps &..Smiles with my favorite tv reporter!

B-day kangoo jumps event- Voluntari -octombrie 2013

florentina-ilie-kangoo