Daca de-a lungul timpului parerile despre cardio versus fitness au fost si sunt dezbatute intens,  noi, cu ajutorul prietenilor nostrii de la  Stay Fit, am combinat armonios cele doua concepte in episodul din aceasta saptamana al campaniei Sari pentru tine.  Concurentii mei, incepatori in lumea oamenilor pasionati de sport, au facut cunostiinta cu Madalin, instructor de fitness si personal trainer.
Au facut un circuit in sala si au descoperit ce inseamna sa faci fitness si la ce ajuta acele aparate pe care, cel putin Beti si Gabriela, nu le cunosteau mai deloc.
Pe o ploaie incredibila noi ne antrenam de zor. Dupa cateva zile, la sala toti patru se plangeau de febra musculara. Da…campaniile de slabit sunt grele, credeti-ne pe cuvant. Am ajuns la jumatatea drumului. Mai avem o luna jumatate de antrenamente.  Eu cred ca o sa le fie din ce in ce mai greu. In curand ii voi scoate afara pe ghete kangoo jumps. Vreau sa-i pregatesc de tabara de slabit pe care o organizez in iunie.
Episodul din aceasta saptamana il gasiti aici:  http://observator.tv/social/special-campania-sari-pentru-tine-6-saptamani-de-la-primul-antrenament-124234.html

sari-pentru-tine-diana

*

saripentrutine

*

>diana-sari-pentru-tine

Jumps & ..Smiles!