Joia trecuta am plecat la Covasna insotita de Adriana si Andreea, fetele care fac parte din campania Sari pentru tine, dar si de echipa Observatorului Special la Covasna. Drumul a fost plin de peripetii, insa l-as repeta oricand cu cea mai mare placere.  Pentru ca am plecat destul de tarziu din cauza programului incarcat, toti memebrii echipei raw vegane deja dormeau. Am mers la Covasna asa cum v-am descis si intr-un post anterior, la invitatia lui Alec si Stefan, membrii echipei Viata in verde viu care imi sustin campania initiata de Observatorul Special si mi-au propus detoxifierea ca metoda folosita in procesul celor doua fete care vor sa slabeasca. A doua zi startul s-a dat la 6 dimineata. A fost o zi minunata in care am invatat foarte multe lucruri despre detoxifiere. Va recomand stagiile lor cu cea mai mare incredere. Nu vreau sa divulg nimic despre mese pentru ca imi doresc sa mergeti pentru a le descoperi.

Si, pentru ca am fost cazate intr-o pensiune langa un parc minunat si ziua a fost calduroasa, am profitat de ghetele care erau in masina si faceau parte din bagajul nostru si am facut kangoo jumps si in Covasna.
Editia de saptamana aceasta a reportajului  va dezvaluie toata experienta:

 

 
Pentru ca in Bucuresti in w-end avea loc festivalul international de kangoo ne-am si intors vineri seara.
Sambata si duminica au fost doua zile pline de sport. Am facut peste 4 antrenamente pe zi insotita bineneteles de Adriana si Andreea. Mi-am dorit foarte mult sa-mi cunosca colegii din toata lumea, care au venit special pentru conventie.
Nume mari in lumea kangoo jumps au tinut clase si le-a plaut la nebunie.

 

Pana la urmatoarea postare va doresc multe sarituri si zambete!

jumps & smiles!