Campanie Sari pentru tine- CastingDragilor, a sosit momentul in care selectam noi concurenti pentru campania de slabit “Sari pentru tine”.

Pentru ca dupa lansarea inscrierilor am primit foarte multe solicitari, am decis sa va invitam la casting incepand de joi  20 martie, ora 11.00 in clubul Kangoo jumps din Baneasa, situat pe strada Ficusului nr. 44 A, demisol, Sector 1, Bucuresti.
In functie de numarul celor trimit pe mail confirmarea participarii la casting, e posibil ca participantii sa fie programati pe mai multe zile, pentru ca fiecare sa aiba o sansa si  selectia sa fie facuta in cunostiinta de cauza.  Astept mesajele voastre de confimare a participarii pana luni , 17 februarie, ora 24.00. In cursul zilelor de marti si miercuri  vom face anuntul programarilor la casting pe site www.dianastirbu.ro. Asadar, trimiteti confirmarea participarii la casting pe mail saripentrutine@dianastirbu.ro.
Dorim sa va cunoastem! Trebuie sa ne convingeti ca sunteti persoana care se potriveste cel mai bine proiectului.  Fiecare dintre concurenti va avea la dispozitie 10 minute sa ne spuna povestea si sa ne expuna motivul pentru care isi doreste sa participe la campanie.

Va reamintim ca “Sari pentru tine” dureaza trei luni si este un proiect gratuit. Avem nevoie de persoane care sa poata participa la trei antrenamente saptamanal. Separat de antrenamente, filmarea se face odata pe saptamana, program stabilit de organizatori si pe care il aflati la casting.
Daca va doriti o silueta ideala, campania “Sari pentru tine” este cea mai buna alegere. Primele concurente au slabit 13 kilograme; o sa aveti  ocazia sa le cunoasteti .
La casting, criteriul de departajare principal este modul in care reusiti sa va descurcati in fata camerei de filmat.
Pentru ca vom alege doar patru dintre voi, restul participantilor vor primi din partea mea o sedinta kangoo jumps gratuita pe care o pot efectua la oricare din clasele programului din club.
Ne rezervam dreptul de a ne alege concurentii.

Sari pentru tine & Smile!