octavia geamanu-kangoo-jumpsA sosit momentul mult asteptat al campaniei Sari pentru tine initiata cu Observatorul Special, in care am filmat editia finala, o adevarata gala din punctul meu de vedere. Nu am fost in fata televizorului cand a fost difuzat reportajul pentru ca ora de difuzare coincide cu ultimul meu antrenament, insa primul lucru pe care l-am facut imediat dupa clasa a fost sa-l caut online. Aveti si voi link-ul aici: http://observator.tv/social/campania-sari-pentru-tine-a-ajuns-la-final-127272.html
Cu greu ma despart de concurenti de fiecare data cand se incheie un proces de slabit. Imi doresc ca schimbarea sa ii ajute si sa nu se mai intoarca la vechile obiceiuri. Le doresc tot binele din lume si mult succes in continuare. Eu declar campania una reusita. Sunt mandra de rezultate! A fost mai grea ca prima pentru ca am avut concurenti cu multe kilograme insa rezultatul este unul excelent.

La aceasta editie aniversara le-am avut langa noi si pe primele concurente ale campaniei. Au ramas in continuare bune prietene si au venit cu drag sa-si sustina colegii.
Editia finala s-a desfasurat intr-un cadru de aniversare si cu un motiv in plus. Am aniversat un an de cand am clubul kangoo jumps.
Cu emotie si fericire am asteptat cu nerabdare si ne-am bucurat sa vedem schimbarile majore ale concurentilor:

-Marian – minus 17 kg
-Bety- minus 14 kg
-Gabi- minus 13,5 kg.

Camapania a fost sustinuta si online si cu aceasta ocazie vreau sa transmit multumiri: www.a1.ro, www.eva.ro, www.click.ro
http://www.eva.ro/divertisment/vedete/diana-stirbu-aniversare-cu-vedete-si-un-maraton-al-distractiei-articol-61655.html

http://www.click.ro/vedete/romanesti/antrenoarea-diana_stirbu-adela_popescu-dubla_aniversare-kangoo_0_1844215628.html