Imi amintesc primul episod al campaniei Sari pentru tine cu cei patru noi concurenti. Erau atat de speriati de camera de filmat. Au reusit sincronul dupa multe incercari si li se parea imposibil sa se poata obisnui.
Cand am filmat ultima data am stat cateva ore cu ei si nu am avut invitati. Am reusit sa-i analizez destul de bine. Sunt atat de mandrii ca au slabit si atat de atasati de club. E o echipa unita. Ma asteptam sa apara discutii sau sa se supere daca nu au aceleasi rezultate. Nu a fost deloc asa. Ma bucur ca in continuare atrag oameni buni in preajma mea.
Azi am filmat la Brasov. O sa vedeti saptamana viitoare episodul cu pricina. Marian imi povestea ca a fost intr-un supermarket si ca a fost abordat de un grup de barbati care l-au intrebat detalii despre campanie. A fost pentru prima data cand a fost recunoscut si i s-au cerut detalii. E greu sa gestionezi astfel de situatii. El nu este cooperant de cele mai multe ori si ma asteptam sa se piarda. Rolul campaniei mele este sa-i dezvolt si pe plan emotional nu numai sa-i schimb din punct de vedere fizic. Mi-a povestit vizibil emotionat ca le-a oferit multe detalii si ca i-a invitat sa faca kangoo jumps. Ce frumos!

sari-pentru-tine-slabim

Episodul din aceasta seara a avut ca subiect antrenamentele personale. Fiecare a avut parte de o sedinta personalizata in care le-am explicat si aratat exercitii care li se potrivesc. Au slabit diferit si aveau nevoie de antrenamente personalizate. Ma declar multumita si va invit sa urmariti si voi episodul: http://observator.tv/eveniment/special-campania-sari-pentru-tine-continua-sarbatorile-trec-kilogramele-raman-124772.html

Jumps &…Smiles!