Chiar si cu o alimentatie sanatoasa, suplimentele sunt un important instrument pentru  pierderea in greutate. Intr-o anumita masura ele sunt un fel de polita de asigurare impotriva deficientei nutritionale. Alimentatia voastra s-ar  putea sa nu fie pe cat de buna o credeti. Calitatea nutritionala a alimentelor a scazut considerabil in ultimele decenii, pentru ca solul este tot mai sarac in vitamine, minerale, si oligo-nutrienti.
Foarte  multe alimente sunt prelucrate in moduri  care le saracesc de tot mai mult din ceea ce le-a ramas din valoarea nutritionala. Alimentele sunt apoi gatite, o  alta pierdetre nutritiva. Singura modalitate de a fi sigur ca vei consuma toate vitaminele, mineralele si micro-nutrientii necesari sunt suplimentele.
Daca mancati legume, este un pas in directia cea buna, dar sa le beti e si mai bine. Daca adaugati niste<praf verde>in apa buna, veti contribui perfect la mentinerea unei alcalinitati ridicate a corpului. Toate lucrurile bune pe care le cunoastem despre legume se dubleaza la ierburi. Ele sunt  incredibil de bogate in nutrienti. Un exemplu concludent este  iarba verde de grau care contine vitamineleC, E, K, precum si toate componentele complexului de vitamina B, una din cele mai mari concentratii de vitaminaA, din toate alimentele si toate mineralele si oligo-elementele. Ingredientele care trebuie cautate sau adaugate in bauturile verzi sunt: frunzele de lucerna, aloe, pulbere de avocado, beta-caroten,frunze de afin, frunze de nap, radacina de zefire, macese, frunze de rozmarin, salvie, coada calului, coaja de ulm, frunze de izma.
Eu mai nou imi fac supa crema de legume. Fiind si post am profitat de ocazie. Energia mea a crescut vizibil. Ma feresc uneori de sucurile reci din alimente crude pentru ca antrenamentul meu implica sarituri si uneori legumele neprocesate te pot balona. O sa va scriu un meniu pe o saptamana cu supe pe care le recomand. Mi-ar placea sa incercati si voi.
Si pentru ca o alimentatie sanatoasa implica automat si multa miscare va invit pe shop-ul meu online de unde va puteti achizitiona ghete kangoo jumps si echipamente sportive:

https://dianastirbu.ro/shop/

#dianastirbushop

echipament-kangoo-jumps