Daca la prima vedere sucurile verzi va sperie, va spun din propria-mi experienta ca merita sa incercati. Din punctul meu de vedere sunt cele mai delicioase ca si gust. Reteta sucului pe care-l recomand azi contine mar verde,patrunjel, barley (orz), spirulina in catitatile urmatoare:

  • 300 ml suc mere – 3 mere
  • ½ legatura patrunjel
  • ½ lingurita barley
  • ½ lingurita spirulina

Toate produsele se mixeaza intr-un blender. Ieri am desemnat si casigatoarea concursului nostru #miercureagatim. Se numeste Barsan Raluca si e de saptamana viitoare posesoarea unui Mix & Go Kitchen shaker de la Russell Hobbs .
Cu aceasta ocazie lansez faza numarul doi a concursului Miercurea Gatim. De data aceasta premiul consta intr-un gratar . Eu si fetele am primit unul pentru terasa suspendata unde o sa gatim pe timpul verii si asteptam cu nerabdare sa-l folosim de saptamana viitoare. Astept in continuare fotografiile cu mancarea preparata de voi pe instagram.

Regulile sunt urmatoarele:
-trebuie sa aveti cont pe instagram
-sa urmariti contul meu-follow- http://instagram.com/dianastirbu
sa postati pe contul vostru instagram o fotografie cu o reteta pe care o gatiti voi cu hashtag-ul #miercureagatim.

Eu si gasca mea de gatit o sa vedem fotografiile si cea care strange cele mai multe like-uri din partea nostra ( Elena Radu, Luisa Stirbu, Andreea Tudor, Andreea Neagu, Adina Samoila, Iulia Baltaretu si eu) castiga un gratar electric Russell Hobbs Classics Griddle.
Premiul o sa fie ridicat de la sediul clubului meu kangoo jumps din Baneasa, str. Ficisului nr. 44 A, demisol, sector 1, Bucuresti.

Concursul incepe de azi 17 iunie si se termina pe 17 iulie. Va dorim succes la bucatarit!

Miercurea gatim