Lidl te invită să descoperi savoarea delicateselor franțuzești, pe care le vei regăsi în toate magazinele începând de azi, 3 octombrie. În plus, cu produsele din gama Duc De Coeur poți câștiga un tur culinar pentru 2 persoane în Franța!

Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o gustare gourmet, sau să te bucuri de un răsfăț culinar, un platou cu brânzeturi,pentru care francezii sunt renumiți în întreaga lume, este o alegere numai bună. Secretul unui platou de brânzeturi este să le servești la temperatura camerei, pentru a putea savura pe deplin aromele fine și specifice.

În gama Duc De Coeur de la Lidl vei găsibrânza Brie, ce are o textură moale, din lapte de vacă, șise consumă ca atare, alături de diferite soiuri de nuci sau fructe.Aceasta provine din regiunea Seine-et-Marne, aflată în Nordul Franței, ce poartă și denumirea istorică de Brie.

Adaugă pe platou și brânza Munster AOC , produsăîncă din secolul XIV în Nord-Estul Franței. Preparată din lapte nepasteurizat de vacă, aceasta este cremoasă și aromată, fiind una dintre piesele de rezistență a fiecărei mese din regiunea Alsacia. În Săptămâna Franceză vei găsi și brânză de capră , brânză moale și specialități de brânză proaspătă.

În plus, te vei putea delecta cu brânza cu mucegai albastru , un preparat cu o aromă puternică, dar și cu Tomme de Savoie ,o brânză preparată din lapte de vacă degresat, cu o crustă groasă. Aceasta te va surprinde cu aroma ușoară de fructe și cu textura sa moale.

De ceva timp ma gândeam sa prepar o budincă sau o tartă cu branzică, asa ca acum mă simt cu adevarat inspirată.