Va enumar cateva din plantele pe care le recomand eu in diete si care au ca efect echilibrarea glicemiei in sange.

-Radacina de lemn dulce si radacina de ghimbir sustin glandele suprarenale care sunt supuse stresului in cazul dietelor sarace in carbohidrati.
-Radacina de brusture. E bogata in insulina.
– Fructul de ienupar e util in detoxifiere si in controlul glicemiei.
-Pepenele amar.
-Radacina de gingeng chinezesc si siberian. Ea poate sa stimuleze metabolismul pentru energie suplimentara.

Au aparut tot mai multe dovezi ca obezitatea si rezistenta la insulina sunt cauzate de diete prost inrumate si de o viata sedentara. Asa cum putem ameliora prin dieta obezitatea, prin suplimente naturale putem accelera procesul de vindecare.
Aceste suplimente le puteti gasi usor la magazinele naturiste. Daca aveti glicemie instabila apelati la un profesionist calificat.
Dintre multitudinea de oxidanti ma opresc la doi foarte importanti, care nu trebuie sa lipseasca din rutina zilnica. Nu cred ca stiti, dar vitamina C nu provoaca carente. Asadar, si perioadele cand sunteti ractiti puteti administra si 5 pastile cu o concentratie de 1000 mg.
Vitamina C blocheaza multe dintre efectele nocive ale nivelurilor ridicate de glucoza si insulina si intareste sistemul imunitar. Lupta impotriva infectiilor, normalizeaza nivelul de colesterol si relaxeaza vasele de sange.

Vitamina E reduce riscul formarii cheagurilor de sange si imbunatateste circulatia sangvina. Ea protejeaza celulele de efectele nocive ale glucozei si incetineste procesul de imbatranire.
Nu uitati sa faceti sport de cel putin trei ori pe saptamana! Va astept in continuare la antrenamentele mele.

semnatura-dianastirbu