Exista doua secrete importante legate de combinarea corecta a alimentelor. Ele sunt urmatoarele:

*in primul rand  nu asociati proteinele, adica alimentele acide  cu carbohidratii alimente alcaline.

* in al doilea rand, consumati fructele singure si nu in cobinatie cu alte tipuri de alimente oricare ar fi acelea.
Daca respectati cobinatiile corecte de alimente, veti pune capat balonarii si acumularii de gaze care se intanlesc frecvent ca efect direct al incalcarii acestei legi naturale. Digestia va fi cu atat mai buna cu cat veti asocia mai putine alimente la o masa. Simplitatea este intotdeauna binevenita. Nu conteaza cat mancati ci daca puteti digera, asimila, utiliza si elimina ceea ce ati mancat.Dieta trebuie sa fie cat mai simpla.Nu va asezati niciodata furiosi sau suparati la masa fiindca aceste stari maresc aciditatea din stomac ceea ce poate neutraliza  efortul digestiv si crea acid. Fiti relaxati si bucurati-va cand sunteti la masa. Mestecati bine mancarea, incercati sa nu beti lichide in timpul mesei, fiindca acest lucru nu face decat sa dilueze sau sa neutralizeze enzimele digestive.
Dupa antrenamente mancati proteina. Uitati vechea poveste in care trebuie sa va infometati dupa efort fizic. Dupa antrenamentele kangoo jumps, chiar daca se desfasoara la ore inaintate clientele mele opteaza pentru o masa bogata in proteina. Este o solutie mai buna ca alegerea unui fruct.

Daca ati tinut post incercati sa nu exagerati cu aliemntele grase in aceasta perioada. Dozati-va mesele si tine cont de ore.

#kangoobydiana

kangoojumpsbaneasa