Conform studiilor se pare ca daca transpirati mult, canatariti mai putin. Daca va numarati printre personele care nu au incercat antrenamentul kangoo jumps, trebuie sa stiti ca transpirati inca de la incalzire. Daca nu ajungeti la antrenamente incercati urmatoarele strategii pentru a elimina acizii din corp:

Nu uitati sa beti cantitatea de apa recomandata,un litru la 13.5-14 kg corp. Stiu ca pare cam mult dar functioneaza. Beti cel putin un litru din bautura verde,cu cel putin 30 minute inainte de exercitii.

Mergeti mai des la antrenamente – de cel putin trei ori pe saptamana,  dar si pe perioade mai lungi de timp. Incercati mai multe sporturi si alegeti unul care vi se potriveste sau combinati-le.

Si sauna uscata cu infrarosii la 62 de grade Celsius va ajuta sa transpirati. Nu uitati sa va hidratati cu bauturi verzi. Acest tip de sauna este cel mai bun exercitiu pasiv din cate exista.El va mari circulatia sanguine, va stimula circulatia fluidelor linfatice si mareste pulsul, ca si cum v-ati misca.

Folositi sarurile de baie pentru deschiderea porilor si eliminarea toxinelor acide. Incercati sa faceti de doua ori pe saptamana un masaj limfatic pentru a deplasa acizii din tesuturi prin sistemul limfatic
Din pacate uneori si  gandurile, emotiile si actiunile negative  pot acidifica trupul la fel de sigur ca zaharul. Intrgul stil de viata trebuie sa fie alcalinizat, nu numai hrana si antrenamentele, ci si relatiile, spiritualitatea si viata emotionala.

Unul din antrenamentele mele preferate, care ma deconecteaza total, este acela matinal, pe munte, vara cand alerg pe ghetele kangoo jumps. Muzica antrenanata, mult verde, aer curat si o ora matinala, sunt toate elementele cheie unui antrenament excelent.

diana-stirbu